http://www.cardomain.com/ride/3099606
Vidi. Ukusi su ukusi. Probe je za mene dizajnerski promašaj, dizajn koji je previše vezan za 90e, i tu je ostao i zaostao. Ali, pazi - potpuno poštujem ako neko voli takav izgled - znam da se mnogima ne sviđaju automobili koji se meni sviđaju - fair enough, zamisli, kako bi bilo kad bismo svi imali isti ukus. Potpuna katastrofa.iggyboy piše:Izvini ali probe je bas lep auto,takav kakav jeste,e sad to sto je ovaj primerak uradjen u extreem styling fazonu,ni to nije lose,auto ima pojavu i dobro mu stoje takvi branici,to sto vuce na daleki istok to je zato sto je auto polu japanac i po meni ovo je uradjeno sa ukusom.Mnogo bolje nego kad neko odradi eskorta ili fiestu od 60 konja u takvom fazonu,ti mislis ide neki rs a ono jadac .
Mislim... da se ne zezamo - ovo je Internet, a znaš kako kažu za Internet: "Welcome to the Internet where men are men, women are men and little girls are FBI agents"Nozzlezator piše:A jeste li procitalu pricu?Devojka kaze da je bila u bolnici i da joj je bilo lose,i kada je dosla kuci sela je u forda,upalila ga i bilo joj je bolje i onda se odvezla do nemacke.Kako ona kaze,probe joj je udahnuo zivot.
Chuj, ti bi samo auto! ma i nju i auto sve u PM.....iggyboy piše:meni se dja poono,samo bih boju menjao
Motor je 2.5 24V. Ne znam za ovaj,ali stariji model nosi Mazdin motor,2.2 turbo. I nisam se u brzem autu nikad vozio.Nozzlezator piše:Kod mene u kraju ima jedan ford probe plavi,ne znam koji je motor u njemu,znam da mu pozadi pise 24v i mogu reci da je mnogo lep iako vuce na japance.