Ono što lebdi u vazduhu i niko neće da ti kaže je: najlakše ti je da prodaš taj auto i uzmeš neki sa automatskom klimom.
Posao zamene nije uopšte naivan, i pored delova potreban ti je i neko ko se DOBRO razume u ono što radi sa puno slobodnog vremena a ovde je malo takvih. Ja konkretno znam samo jednu osobu, koja bi meni to uradila (da mi treba) ali ne verujem da bi drugim to radio jel se jednostavno taj rad - ne može naplatiti. Druga varijanta da kao sam nabaviš sve delove (a tu opet NIKO ovde ne može tačno da ti kaže odokativno već mora dobro da se pozabavi bunarenjem po literaturi) pa onda sam kreneš to da menjaš je... hm, vrlo hrabra
Enivej, znam da je na TalkFord.com bilo reči o tome i da je ceo projekat neko izveo u potpunosti, zato - učlani se tamo i pronađi temu pa udri čitanje dok ne izvališ šta ti je sve potrebno
Upozorenje - ovo nije Engleska, ovde nemaš takav izbor delova (ni po takvoj ceni kao tamo) i stručnog "kadra" sa previše slobodnog vremena i spremnog da pomogne (gratis), tako da si u takvim stvarim uglavnom, što bi rekli, "on your own".