1. nisam radio, neznam. Al za isjeći rupe možeš sa dobrim skalpelom.
2. Svjetlo postavi tako da ga možeš sa vozačevog sica paliti/gasiti, obrati samo pažnju na centar, ravnaj se po svjetlu naprijed. Samo pripazi da neideš previše nazad, prema zadnjoj šajbi. Jer tamo počinje malo deblji filc, nije svuda jednake debljine. Znam da sam imao sreću pa potrefio taman na granici.
kao što Tiler kaže, prvo okvir precrtaj na papir ili još bolje tvrdi karton ili šperploču, zatim probaj okvir uglaviti na karton/šperploču da vidiš kako nasjeda. Jer ako previše izrežeš tad si u velikom problemu..
Kad si zadovoljan kako sjeda, tad tu šemu precrtaj na papir, zalijepi ju na krov i ocrtaj.
72 puta mjeri, jednom reži.
Koliko se sjećam vučeš 3 žice. Ovo kroz sredinu krova je najteži način. Probavao sam skoro sat vremena pa sam na kraju odustao jer nisam mogao pogoditi rupu na limu pojčanja krova. Spoji na prednjoj lampi žice, zatim skini gumu gore kod krova i provuci žice prema stupcu vrata i onda ih provuci prema zadnjoj lampi. Tu ti samo treba nešto malo više žice jer praviš slovo U umjesto slova I.
Ako već nemaš osvjetljenje nogu naprijed, onda povuci žice od lampe prema dole niz nosač šajbe. Samo pripazi koje žice spajaš gdje, ove za osvjetljenje nogu moraju ići sa srednjeg svjetla, jer ono dobija struju kad se vrata otvore, ostala dva svjetla ne.
Za osvjetljenje nogu pogledaj u mojoj garaži kakve trake sam koristio, mislim da ima i link tamo na aliexpress. Njih lako učvrstiš vezicama.
P.S. kad sve žice provučeš i spojiš sva svjetla, zadnja stvar koju radiš je spajanje tih žica na svjetlo naprijed. Jer inače ćeš vjerojatno skidati kutiju osigurača i mijenjati osigurač zbog kratkog spoja. Znam to iz iskustva
3.
http://www.ebay.com/itm/321935361188?_t ... EBIDX%3AIT
Ovu imam i super svijetli.
Bilo bi bolje da je jača i manje plava ali je i ovo OK.