Osvetljenje u rucici menjaca - kako?
- mikeliiII
- Poruka: 46
- Član foruma od: petak, 21. jan. 2011. u 18:27h
Osvetljenje u rucici menjaca - kako?
Zdravo svima, hdeo sam da pitam da li ima neko ideju kako napraviti ručicu za menjeač,na ford eskortu mk4, a da mu šema za šaltanje sija?
Ja nešto pokušavam da uradim ali uvijek dobro dođe nečije mišljenje...
Ja nešto pokušavam da uradim ali uvijek dobro dođe nečije mišljenje...
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Re: IMA LI NEKO IDEJU
Probaj da izvadis plasticnu plocicu i da je izgrebes od dole, stavis sijalicu,provuces zice i skopcas na ''poziciju'' i kad upalis farove (poziciju) upali se i lampica na menjacu.
mada to nikad nece lepo sijati
mada to nikad nece lepo sijati

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Kapiram da hoćeš da ti sijaju i one linije između brojeva...
To jedino možeš da rešiš sa diodom (slično kao kazaljka na obrtomeru), ali bi morao da se zezaš i zezaš, i na kraju to verovatno ne bi bilo to...
@FiestaRS
Koliko ja znam brojevi nisu ugravirani u pločicu, tako da grebanjem neće dobiti ama baš ništa
...
To jedino možeš da rešiš sa diodom (slično kao kazaljka na obrtomeru), ali bi morao da se zezaš i zezaš, i na kraju to verovatno ne bi bilo to...
@FiestaRS
Koliko ja znam brojevi nisu ugravirani u pločicu, tako da grebanjem neće dobiti ama baš ništa

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Nisam znao, jer nikad nisam ni probao da skinem (fordovu) rucku a ne nesto vise, znam par ljudi koji su na drugim markama (automobila) skinuli navedenu plocicu ogulili stavili LED i sija (mada jako jadno sija) mikeliiII mislim da bolje batalis to, vise ces uskrnaviti auto nego sto ces ga ''nabudziti''

- mikeliiII
postavicu fotku moje izgleda super ja sam rucicu radio od drveta skratio salt heblo videce te....FiestaRS piše:Nisam znao, jer nikad nisam ni probao da skinem (fordovu) rucku a ne nesto vise, znam par ljudi koji su na drugim markama (automobila) skinuli navedenu plocicu ogulili stavili LED i sija (mada jako jadno sija) mikeliiII mislim da bolje batalis to, vise ces uskrnaviti auto nego sto ces ga ''nabudziti''
- mikeliiII

sta kazete?
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Osvetljenje u rucici menjaca - kako?
Ja kazem za pocetak da ne pises post za postom u tako kratkom roku. Sad sam ja spojio ali za ubuduce da znas.
Znaci ako hoces da dodas sliku ili komentar, imas dugme "uredi" tj edit, pa pisi sta hoces
A rucica mi se ne svidja sto je drvena, kao ni prekidac za ventilator
Znaci ako hoces da dodas sliku ili komentar, imas dugme "uredi" tj edit, pa pisi sta hoces

A rucica mi se ne svidja sto je drvena, kao ni prekidac za ventilator

Fiesta!!
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ruzne drvene, nije vise u modi dvo stajling, imas na buvljaku hromirane da kupis sa led diodama, na baterije, lako se ugrdjujei jako dugo traju, takodje imas par modula rada, da svetli treperi tci u krug.........
pazi samo ako imas onaj feder za ler, imas vise modela.....
imo sam ja lepo je nocu da upalis, ali posle smara.....
pazi samo ako imas onaj feder za ler, imas vise modela.....
imo sam ja lepo je nocu da upalis, ali posle smara.....
Poslednja izmena: darko darko, na dan utorak, 8. feb. 2011. u 20:00h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Da si uradio tako nesto od aluminijuma.. Kakvo je sad saltanje sa tako kracom rucicom?
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Ok,cenim trud ulozen u ovaj projekat ali meni se licno ni malo ne svidja,stvar ukusa.Ranije sam i ja bio zanesen raznim projektima pa kad ga zavrsim shvatim da ninasta ne lici pa vratim na staro.Nekad je to kostalo,nekad nije ali u sustini svaku ideju sprovedenu u delo cenim.
Evo ja sam u pokusaju da napravim nesto od moje table sa cajgerima opet omanuo po ko zna koji put samo sto mi sada ne gine kupovina druge.
Evo ja sam u pokusaju da napravim nesto od moje table sa cajgerima opet omanuo po ko zna koji put samo sto mi sada ne gine kupovina druge.
- mikeliiII
ja cajgere ne smijem da diram, a ostalo je stvar ukusa. meni se na primer svidja drvo. zajebi metal,aluminiju i gumu. ali o ukusima ne treba komentarisati. a kod nas buvljaka nema tako da...
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Da bi ti to ispalo kako treba šema za šaltanje da bude od pleksiglasa... Znači, lepo odradiš parče pleksiglasa prečnika rupe u kojoj ti se nalazi šema za šaltanje, zatim nekako na kateru isečeš mat crnu foliju sa šemom i prelepiš preko pleksija ispod koga si izbušio ručicu, sproveo žice i stavio jednu ili više dioda...
Zvuči komplikovano i apsolutno ne isplativo, a plus bi sve to ovoj ručici stajalo k`o piletu sise
...
Moj savet ti je da ovu ideju odložiš sa strane
...
Zvuči komplikovano i apsolutno ne isplativo, a plus bi sve to ovoj ručici stajalo k`o piletu sise

Moj savet ti je da ovu ideju odložiš sa strane

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf