Molim za pomoć, sinoć sam seo u auto, pomerio se nekih 100 metara izašao do prodavnice vratio se i nakon toga nisam mogao da upalim auto.
Kontrolna tabla se pali, čuje se pumpa, ali kada se okrene ključ za paljenje dolazi do jakog treperenja crvene lampice na satu istu kao i na klipu ispod
Išao sam kod električara "u kraju", skinuo je sve što je mogao, isto ponašanje automobila svaki put.
Pokušao je kablovima da proveri da li auto može da vergla i uspeo je, naravno bez ključa nego kroz haubu.
Molim vas za pomoć, preporuku šta mogu da uradim, već sam se jednom šlepao po beogradu, mogu to da uradim opet ali bih voleo da odem kod nekog ko bi stvarno mogao to da reši. Zvao sam neke električare upućuju me na ljude koji se bave ključevima ali su svi zauzeti.
Preporuku sam kod svog električara dobio da jednostavno skinem imobilajzer kod nekog čoveka, čime naravno gubim tu neku sigurnost od krađe, ali opet, i nije neki nov auto a i ne želim da me sve ovo košta previše na kraju
Pukim čudom je auto zaverglao nakon što smo sklopiili sve oko volana i kablove, ali nije upalio (iz drugih razloga) i nakon toga je opet prilikom okretanja ključa počela jako da treperi crvena lampica.
Proverili smo i šok dugme (ako se tako zove) da ono ne blokira nešto ali ista je situacija.
Molim za pomoć