skoro neko nije napisao iskreniji odgovorBojanM piše:Uštedi. Nervozu.
Kupi. Drugi. Auto.

Moderator: Dragomir
skoro neko nije napisao iskreniji odgovorBojanM piše:Uštedi. Nervozu.
Kupi. Drugi. Auto.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
RS_cabrio piše:ali zaista jesam iznerviran.uradio sam sve sto je logika zapovedala i opet njesra.
ovo demantujem ,. postoje "ispravljaci" ja ih zovem "punjaci" koji rade odrzavanje akumulatora imaju elektronsku regulaciju punjenja i praznjenja i maximalno pazi na akumulator moze biti zakacen 5 godina u top stanju za to godiste aku.backarelli piše:Razlog je što ne postoji ispravljač koji neće u jednoj meri propustiti naizmeničnu struju
Dobro, ali poenta price jeste (posto je covek vec potrosio pare) da nece da skodibackarelli piše:Dule , do +10% ima smisla više Ah od propisane (od strane proizvodjača) , sve preko toga je bacanje para, a ne duži vek !![]()
Rankofocus piše:ovo demantujem ,. postoje "ispravljaci" ja ih zovem "punjaci" koji rade odrzavanje akumulatora imaju elektronsku regulaciju punjenjabackarelli piše:Razlog je što ne postoji ispravljač koji neće u jednoj meri propustiti naizmeničnu struju
totti piše:Vezano za snagu i startnu struju...
Zavisi od motora do motoraMeni je 2.0 Hdi stigao sa akumulatorom od 60 Ah i startnom strujom od 540 A. Proverom u Pežoovom service boxu sam ustanovio da takav ide fabrički, mada me je baš začudilo
dule0911 piše: Dobro, ali poenta price jeste (posto je covek vec potrosio pare) da nece da skodi