Pozdrav svim fordasima sa Novog Zelanda
-
- Poruka: 10
- Član foruma od: nedelja, 3. maj 2009. u 11:24h
Pozdrav svim fordasima sa Novog Zelanda
Ja sam Mario sa Novog Zelanda. Do pre godinu i po sam ziveo u Beogradu a sada u Wellingtonu. Od pre dva meseca vozim Mondeo Mk4 2.3L 2008.
Ovde je Ford skoro domaci auto tako da skoro svaki treci auto je Ford. Malo manje ima Evropskih modela a mnogo vise Australijski/Novo Zelandski modeli Falkon/Ranger/Territory. Falkon je poveca limuzina od 5 i kusur metara sa motorima V6 3.6/4L i V8 5/5.4L, dok je Territory dzip sa istim motorima. Jedina mana ovih modela je sto vuku Americke korene pa dolazimo do paradoksa da je Mondeo ipak mnogo kvalitetniji auto od Falkona iako je klasa ispod.
Pozdrav.
Ovde je Ford skoro domaci auto tako da skoro svaki treci auto je Ford. Malo manje ima Evropskih modela a mnogo vise Australijski/Novo Zelandski modeli Falkon/Ranger/Territory. Falkon je poveca limuzina od 5 i kusur metara sa motorima V6 3.6/4L i V8 5/5.4L, dok je Territory dzip sa istim motorima. Jedina mana ovih modela je sto vuku Americke korene pa dolazimo do paradoksa da je Mondeo ipak mnogo kvalitetniji auto od Falkona iako je klasa ispod.
Pozdrav.
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Re: Pozdrav svim fordasima sa Novog Zelanda
Opa, vidim da se polako shirimo
...
Pozz i dobro nam doshao
...

Pozz i dobro nam doshao

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Stefan148
-
- Poruka: 2467
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Pozdrav svim fordasima sa Novog Zelanda
Pozdrav Mario.
Slikaj te tu malo australijske Fordove pa kači na forum, da vidimo šta se i tamo vozi od Fordova.
Slikaj te tu malo australijske Fordove pa kači na forum, da vidimo šta se i tamo vozi od Fordova.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове