Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav svima

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Probe
Poruka: 1
Član foruma od: petak, 4. nov. 2011. u 11:39h

Pozdrav svima

Poruka od Probe » petak, 4. nov. 2011. u 15:35h

Ok, vidim da je red da se predstavim prvo... :)
Ovde sam dosao jer planiram da uzmem novi automobil i razmisljam o ford focus-u, 1.8 dizel.

Prvo, pozdrav svima. Vidim da ovde ima dosta ljudi koji znaju dobro teme o kojima pricaju i koji su voljni da podele informacije. Pohvalno, stvarno je osvezavajuce videti to na domacem netu.
Elem, mozemo li ovo predstavljanje da iskoristimo i u svrhu informisanja? Da li mi savetujete da uzmem focus-a (koji je u odlicnom stanju) ili da jurim neki drugi automobil, ne nuzno ford?
Malo me drug clan mirko015 zabrinuo, video sam u jednom od topic-a da je napisao da je svim automobilima koji stignu u zemlju namestena kilometraza. U tom slucaju mi 100 hiljada koje je ovaj konkretan focus presao ne znaci nista. Da li da uopste gledam to? I kakav je sto se tice odrzavanja u odnosu na druge marke? Citam ovde da je potrebno oko 600 dukata za gume, oko 450 za zamajac i sl. Da li mi se isplati da uzimam onda focus-a?

Hvala svima na citanju ovog posta i hvala unapred na komentarima.

p.s.
Ja sam kompjuteras i ne razumem se bas u automobile mrgreen

Pozz.

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Pozdrav svima

Poruka od BojanM » petak, 4. nov. 2011. u 16:21h

Evo ja da poželim dobrodošlicu i da napomenem da je svrha predstavljanja, jel'te, da se čovek predstavi. hahahaha

Dakle, kolega, kako ti je ime i odakle nam dolaziš? :)

Pitanja i nedoumice je korisnije postaviti u odgovarajućem podforumu, pošto se teme za predstavljanje zaključavaju posle kratkog vremena, a dosta informacija koje te zanimaju (za i protiv) možeš naći i pretražujući forum. Ukratko, logično je da će ti na Ford forumu večina preporučiti Ford, i verovatno se svi slažu da je Focus jedan od zahvalnijih polovnjaka (u odnosu uloženo-dobijeno), ali takođe - bez obzira na marku polovnog automobila koji kupuješ - treba računati i na nezanemarljive izdatke dok se ne dovede sve u neko normalno vozno stanje (da ne kažem da je nemoguće, ali velika je retkost naći da neko prodaje automobil koji je u savršenom stanju, čistih papira, a da za njega traži malo novca).
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Poruka od Shelby » petak, 4. nov. 2011. u 17:09h

:dd1:

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2787
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » petak, 4. nov. 2011. u 19:48h

Slika
Slika Slika

Probe
Poruka: 1
Član foruma od: petak, 4. nov. 2011. u 11:39h

Poruka od Probe » ponedeljak, 7. nov. 2011. u 11:49h

Hvala na dobrodoslici :)
Zovem se Vladan, iz Obrenovca sam i za vikend sam uzeo Focus-a :woohoo:
Sad mi predstoji da se informisem o kolima, da prikupim savete i sta sve vec ide...
Pozz.

focus9
Poruka: 8
Član foruma od: nedelja, 6. nov. 2011. u 00:10h

Poruka od focus9 » utorak, 8. nov. 2011. u 03:32h

Druze ja sam skoro se uclanio na ovaj sajt,a Fordove vozim dobrih deset godina. Sto se tice tog Fokusa kog si uzeo nisi ni malo pogresio samo da nije bas akan jer tacno je da na svim placevima vracaju kilometrazu. Ali da kazemo da je nebitno to,ja sam vozio takvog fokusa 3 godine,karavan je bio,I BIO SAM MALO JE RECI PREZADOVOLJAN! Znaci samo redovni servisi,ama bas nista drugo!!! Na trapu nisam radio nista,a picajzla sam cim nesto lupka odah kod majstora i menjam. Ali veruj mi apsolutno ni jedan jedini problem nisam imao. SJAJAN AUTO!!! Ja sam tim fokusom bio odusevljen kad sam ga uzeo. I potrosnjom,i ponasanjem na putu,ubrzanjem itd. I prodao sam ga komsiji,covek me smarao da ga prodam i sad sam opet uzeo Fokusa samo kraj 2009 god ja ga licno uvezao iz Nemacke. I ljudi me smarali sto ne uzmem nekog golfa,neku oktaviu za te pare itd ali samo sam fokusa trazio,i to dobrih 2 meseca i nasao bas dobar auto sa istim tim 1.8 tdci motorom,nesto malo modifikovanim. Tako da ako mene pitas nisi ni malo pogresio. I mislim da taj zamajac nije tih 450 e da je sad dosta jeftiniji. Pozdrav i u zdravlju da ga vozis!!!

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“