Zdravo narode!Ja sam Marko,iz Beograda,i vlasnik sam Mondea karavana 1.6 16v iz 1998.god.Opomenuli su me da moram prvo da se predstavim,sto sam upravo i uradio,a sad da podelim svoj problem sa vama,pa ako se nadje neko ko ce da pomogne,vodim na pivo

.Imam problem sa centralnom bravom.Ona se sama od sebe zakljucava i otkljucava.Recimo,otkljucam auto,upalim i vozim i posle nekog vremena auto se sam zakljuca,u voznji.Desava se i da se naizmenicno zakljucava i otkljucava po nekoliko puta,ali zadnja radnja je uvek zakljucavanje.Desava se i kad auto nije upaljen,recimo na parkingu ispred zgrade dodjem do auta nesto da uzmem,otkljucam,vrata ostanu otvorena naravno,a on se sam zakljuca,a kljuc nije ni u bravi vrata ni u kontakt bravi.Neverovatno koliko moze da iznervira coveka.Jednom mi greskom kljuc ostao na sedistu,ja zatvorim vrata i on se iste sekunde zakljucao.Sta cu,zovem zenu i ona donese rezervni

.Verujem da nije neki veliki problem ali naravno treba znati sta je.Ako neko ima iskustva neka napise.Hvala unapred!!!