Pozdrav za sve fordovce
- tex willer
- Poruka: 1
- Član foruma od: sreda, 17. okt. 2012. u 23:17h
Pozdrav za sve fordovce
Ja sam Željko, živim u Višegradu i prije nekih desetak dana uzeo sam jednog "Focusinja". To je inače moje prvo auto i nisam "baš neki" vozač.
Zapravo, u početku, izbor i nije bio na Fordu nego na nekom francuzu (peugeot 307 ili citroen c3).
Ali...kad sam ugledao "Focusinja"...
Focus je iz 2002. godine, tddi, dizelaš, 1.8, 90 ks, 66 kw. Prešao je "svega" 135000 km.
Zašto sam na ovom forumu?
Poprilični sam laik za auta a želim znati sve o focusu.Sve. Jer sam perfekcionista. Znam da to nevalja ali ...
Još jedan pozdrav za sve.
Zapravo, u početku, izbor i nije bio na Fordu nego na nekom francuzu (peugeot 307 ili citroen c3).
Ali...kad sam ugledao "Focusinja"...
Focus je iz 2002. godine, tddi, dizelaš, 1.8, 90 ks, 66 kw. Prešao je "svega" 135000 km.
Zašto sam na ovom forumu?
Poprilični sam laik za auta a želim znati sve o focusu.Sve. Jer sam perfekcionista. Znam da to nevalja ali ...
Još jedan pozdrav za sve.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Pozdrav za sve fordovce

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Pozdrav za sve fordovce
Ubooo si motor za pocetnike, nebrini, poz i dobrodosao 
posto si pocetnik, tesko da je neki dizel to godiste presao tu kilometrazu, bas tesko, svi su presli sacuvaj boze, i nemora da znaci da je los

posto si pocetnik, tesko da je neki dizel to godiste presao tu kilometrazu, bas tesko, svi su presli sacuvaj boze, i nemora da znaci da je los
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h