Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav i tema sa pomoć

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
DejanS
Poruka: 21
Član foruma od: utorak, 20. maj 2014. u 07:51h

Pozdrav i tema sa pomoć

Poruka od DejanS » utorak, 20. maj 2014. u 08:00h

Pozdrav svima,

Pošto sam nov na forumu samo da se predstavim. Evo već dugo godina vozim forda i mogu vam reci da sam veoma zadovoljan. Od pre skoro godinu dana postao sam vlasnik Ford Focus-a (2008) 1.6 TDCI i veoma sam zadovoljan. Naravno sve pohvale. Do nedavno sam primetio nesto na kolima i sada se pitam sta moze biti. Naravno, otići ću do majstora ali pošto trenutno sam van kuće htedoh da se posavetujem sa poznavaocima Forda.

Stvar je sledeća, auto radi super. Motor je miran i super vuče. E sada, kada izbacim iz brzine i pustim kvačilo sve je OK. Kada polako počnema da stiskam kvačilo i negde na pola jkada treba da primi čujem neko blago struganje, nije jako, ali moze da se cuje da dolazi do male promene zvuka. Čitao sam postove ali nikako nisam mogao da nadjem konkretan primer. Da napomenem da prilikom voznje sve je super, menja brzine uredno, kvačilo nije tvrdo i ne cuje se nikakvo lupanje. Zvuk se javlja samo u leru kada počnema polako da opustam kvačilo i taman na pola se cuje ali nakon pritiskanja kvačila do kraja ne čuje se ništa.

Jer ima neko ideju sta bo moglo biti.

P.S. I naravno da dodam zovem se Dejan i zivim u Beogradu. Slike trrenutno nemam ali cim nabavim postavljam :bravo:

Pozdrav svima jos jednom

Daniel
Poruka: 6092
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Re: Pozdrav i tema sa pomoć

Poruka od Daniel » utorak, 20. maj 2014. u 12:16h

Dobro nam dosao Dejane. Ako neko nesto zna odgovorice ti na pitaje :D. Sto se tice servisa skokni do Dragomira u RSD Ford u pinosavu ;)
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

stamenkovic predrag
Poruka: 17
Član foruma od: petak, 28. mar. 2014. u 17:42h

Poruka od stamenkovic predrag » utorak, 20. maj 2014. u 20:33h

Pozdrav :dd1:
Ako mislite da će drugi ljudi biti dobri prema vama zato što ste vi dobri prema njima to je isto kao da mislite da vas lavovi neće pojesti zato što vi ne jedete lavove

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2790
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » utorak, 20. maj 2014. u 21:25h

Slika
Slika Slika

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h