Dugme od boarda ne radi
- vladan 1
- Poruka: 93
- Član foruma od: utorak, 19. nov. 2013. u 21:49h
- Kontakt:
Dugme od boarda ne radi
Pozdrav za sve Fordaše, osd skoro sam vlasnik Ford Mondea 2005 god. ali imam jedan problem koji nikako da riješim,ustvari kod nas niko se ne usuđuje da pokuša da ga riješi. Naime od prije nekoliko dana mi ne radi dugme od boarda odnosno nemogu da prebacim da vidim potrošnju,temperaturu... Pa me zanima je li neko imao ovakav problem i šta bi trebalo da uradim i kako. Unaprijed hvala 

- vladan 1
- Poruka: 93
- Član foruma od: utorak, 19. nov. 2013. u 21:49h
- Kontakt:
Re: Dugme od boarda ne radi
Jeli moguće da sam ja jedini baksuz na ovom svijetu koji ima ovaj problem 

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pa zameni ablender taj, il idi kod el da ga mozda samo ocisti il sta vec..
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Da li mene forum zeza ili je originalni post iz decembra 2013?! Jos nisi resio problem, 7 meseci kasnije?
Vidi ovo sto Milan rece, bilo koji elektricar da proveri ispravnost tog hepeka gde je dugme za putni racunar, ako moze da opravi kontakt - dobro jeste, ako ne - zameni.
(sent via Tapatalk)
Vidi ovo sto Milan rece, bilo koji elektricar da proveri ispravnost tog hepeka gde je dugme za putni racunar, ako moze da opravi kontakt - dobro jeste, ako ne - zameni.
(sent via Tapatalk)
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- dzajko75
- Poruka: 188
- Član foruma od: nedelja, 5. jan. 2014. u 21:07h
Ako nije problem da se i ja nadovezem na temu,mene zeza ono dugme za reset na levom satu sto ima,nekad oce a vise puta nece da resetuje km,potrosnju i sta bi ja trebao da uradim povodom toga?
Izvinjavam se sto upadam al kontam jedno sa drugim povezano pa da bude na jednom mestu.
Izvinjavam se sto upadam al kontam jedno sa drugim povezano pa da bude na jednom mestu.
Gde je direktorka?
Direktorka je na rucku trenutno.
Kad sidje sa tu rucku neka mi se javi...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
To dugme je onaj pipak koji viri iz sata? Pretpostavljam (ne znam 100%) da moze da se otvori cajger i prelemi ili naprska nekim kontakt sprejem taj taster.
(sent via Tapatalk)
(sent via Tapatalk)
pozdrav, Bojan

- dzajko75
- Poruka: 188
- Član foruma od: nedelja, 5. jan. 2014. u 21:07h
Ionako moram da skinem tablu da zamenim jednu sijalicu na levom satu pa cu da vidim sta ga zeza.
Gde je direktorka?