Zdravo ja sam ovde novi i molim vas da mi pomognete oko problema zasto ako i ovaj put je bos pumpa bolje da bacim u otpad moj auto
Imam ford mondeo 2.0tddi i pred 4 meseci odnosno pre oko 2500km smenio sam bos pumu, ugasio je u voznje i nije hteo da upali onda se upalila lamica grejaca i to je bilo to elektronika bos pumpe.
Smenili su bos pumpu i sve je bilo ok, malo al mislim da samo malo nije bilo iste snage al nije bitno, pre neki dan sam vozio i stigo kuci i parkirao ugasio motor sutra nece da upali ama bas nikako. Po nekoliko dana probao sam opet i upalio je sve je radilo kao sto treba onda opet ono isto ugasio sam i nisam mogo da upalim, izvadio sam dzek bos pumpe i dobro ocistio ubacio opet upalio je i radio dok ga nisam ugasio sad evo opet nece da upali. Molim za pomoc
Ford mondeo 2.0 tddi nece upaliti
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: nedelja, 19. apr. 2015. u 16:31h
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: Ford mondeo 2.0 tddi nece upaliti
Trajkov ajde predstavi se kako treba, ime i lokacija su obavezni, pogledaj pravila foruma (pod 0) i predstavljanja i unesi podatke.
otvorio si temu sa istim sadržajem i u delu za kvarove i popravke koja će biti zaključana ako ne dovršiš prestavljanje.
otvorio si temu sa istim sadržajem i u delu za kvarove i popravke koja će biti zaključana ako ne dovršiš prestavljanje.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp