Pozdrav :)
- Patrick
- Poruka: 0
- Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 21:25h
Pozdrav :)
Cao svima, Moje ime je Patrick Calija, ucenik sam iz beograda, i planiram uskoro da kupim restauriranog Forda Taunusa '78 1.6l i a posto mi svi govore da je ludo to uraditi, posto NIKADA necu naci delove za njega ukoliko se pokvari, pridruzujem se vama, i nadam da ce te me ubediti u suprotno
)

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Pozdrav :)
Pozdrav!
Pozdrav i tima koji ti to kažu, očigledno nisu nikada imali to vozilo i nisu nikada tražili delove za njega, a ne može se neko razumeti u nešto što nikad nije radio.
Pozdrav i tima koji ti to kažu, očigledno nisu nikada imali to vozilo i nisu nikada tražili delove za njega, a ne može se neko razumeti u nešto što nikad nije radio.

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Patrick
- Poruka: 0
- Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 21:25h
Pa eto ni mene nisu ubedili, doduse i ja se jako slabo razumem u automobile, tako da mi je svaka pomoc dobrodosla
Predpostavljam da sam jedan od najmladjih clanova, zaboravio sam gore to da spomenem, '91 sam godiste, i sutra polazem vozacku 

- Shoshon
- VIP
- Poruka: 717
- Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
pozdrav i dobro doshao
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt: