Zdravo fordovci
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: petak, 7. jul 2017. u 23:32h
Zdravo fordovci
Moje ime je Dragan Djuric.
Vozim Ford Focus 2.0 tdci 12/2008.
Kupio sam ga 2013. od prvog vlasnika. Za ford sam se odlucio upravo citajuci tada vas forum, na kome sam saznao za "dr Forda, tj. g. Dragomira. Sta ti vredi dobar auto ako nemas dobrog majstora, mislio sam tad. Tako je pala odluka da kupim ford. Sve je odlicno funkcionisalo dok sam ziveo u Bg-u. Krajem 2015. preselio sam se u Bec, a ovde majstora nema; niti neko hoce nesto da objasni niti zna, samo dranje koze. Zato su mi potrebni inteligentni i dobri ljudi koji znaju i koji su spremni da pomognu, a kako vidim, takvi ljudi su bas na ovom mestu.
Ako nekome treba neka informacija iz Beca ili neka pomoc kad dodjete u posetu, javite se. [email protected]
Vozim Ford Focus 2.0 tdci 12/2008.
Kupio sam ga 2013. od prvog vlasnika. Za ford sam se odlucio upravo citajuci tada vas forum, na kome sam saznao za "dr Forda, tj. g. Dragomira. Sta ti vredi dobar auto ako nemas dobrog majstora, mislio sam tad. Tako je pala odluka da kupim ford. Sve je odlicno funkcionisalo dok sam ziveo u Bg-u. Krajem 2015. preselio sam se u Bec, a ovde majstora nema; niti neko hoce nesto da objasni niti zna, samo dranje koze. Zato su mi potrebni inteligentni i dobri ljudi koji znaju i koji su spremni da pomognu, a kako vidim, takvi ljudi su bas na ovom mestu.
Ako nekome treba neka informacija iz Beca ili neka pomoc kad dodjete u posetu, javite se. [email protected]
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: Zdravo fordovci

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4947
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Dobrodošao na FCS!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
-
- Poruka: 850
- Član foruma od: subota, 6. jun 2015. u 17:43h
Welcome to fcs!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- dados
- Poruka: 673
- Član foruma od: subota, 18. feb. 2012. u 13:10h
- Kontakt:
pozzz... baci neke slike autica :-)
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
-
- Poruka: 8
- Član foruma od: nedelja, 9. jul 2017. u 14:51h
Pozdrav Dragane...ja sam isto u Becu....i zamisli,kupih Forda....a odmah i dijagnozu
Eto predloga za saradnju,naime,imam neke majstorcice u Himbergu,ali vise su mi za menjanje ulja i tako to...malo im treba slifa za komplikovanije stvari
Pozdrav od Zorana

Eto predloga za saradnju,naime,imam neke majstorcice u Himbergu,ali vise su mi za menjanje ulja i tako to...malo im treba slifa za komplikovanije stvari
Pozdrav od Zorana
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h