Pozdrav Ford zajednici
-
- Poruka: 22
- Član foruma od: petak, 26. maj 2017. u 12:07h
Pozdrav Ford zajednici
Pozdrav svima,
Zovem se Borko, zivim u Beogradu i imam 35 godina,
Trenutno sam vlasnik Citrena C3 iz 2010. godine kojeg treba da zamenim za neku veliku pouzdanu limuzinu zbog prosirenja porodice,
izbor je pao na Ford Mondeo MK4 (model posle 2011) zbog koga sam se uclanio u ovaj forum da bih saznao sve o modelu, servisima i ponudi u nasoj zemlji.
Bilo bi dobro ako neko od clanova foruma prodaje ili ima perporuku za neki oglas za Mondea MK4...
Nadam se da cu u narednom periodu vise ucestvovati na forumu kako bih doprineo ovoj ne bas maloj skupini Ford vlasnika.
Veliki Pozdrav,
Borko
Zovem se Borko, zivim u Beogradu i imam 35 godina,
Trenutno sam vlasnik Citrena C3 iz 2010. godine kojeg treba da zamenim za neku veliku pouzdanu limuzinu zbog prosirenja porodice,
izbor je pao na Ford Mondeo MK4 (model posle 2011) zbog koga sam se uclanio u ovaj forum da bih saznao sve o modelu, servisima i ponudi u nasoj zemlji.
Bilo bi dobro ako neko od clanova foruma prodaje ili ima perporuku za neki oglas za Mondea MK4...
Nadam se da cu u narednom periodu vise ucestvovati na forumu kako bih doprineo ovoj ne bas maloj skupini Ford vlasnika.
Veliki Pozdrav,
Borko
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: Pozdrav Ford zajednici

Pogledaj malo ovde teme i savete za kupovinu automobila i otvori novu temu pa će ti već neko odgovoriti

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4947
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Dobrodošao na FCS
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
-
- Poruka: 22
- Član foruma od: petak, 26. maj 2017. u 12:07h
Hvala na linku FM III, ima dosta informacija koje ce biti korisne. Jos pre uclanjenja na forum sam pročitao tvoj fantastični vodic za kupovinu polovnog automobila, tekst je za prvu stranu sajtova za prodaju vozilaFM III piše:na FCS!
Pogledaj malo ovde teme i savete za kupovinu automobila i otvori novu temu pa će ti već neko odgovoriti

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h