Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Focus 1.8 tdci Molim za pomoc

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Miroslav Novakovic
Poruka: 5
Član foruma od: sreda, 8. nov. 2017. u 09:00h

Ford Focus 1.8 tdci Molim za pomoc

Poruka od Miroslav Novakovic » sreda, 8. nov. 2017. u 09:20h

Pozdrav svima ljudi, evo vec godinu dana vozim focusa 1,8tdci 2002 god, i do sada nisam imao nekih probema, koje nisam uspeo da resim, menjao sam nosace motora, stabilizatore i kugle za takve vrste popravki imam alata pa kad se ukaze slobodno vreme zaprljam ruke iako po sturuci nisam mehanicar, elem, pre par dana sam primetio dok sam ostavljao auto u garazu da curi ulje dole kod kartera. Skinem plasticni supleh i pregledam sve lepo, inace sve je bilo umazano i iscurilo je dobrih 3 l ulja iz motora, sve je deluje ok, creva od inter kulera, filter, i dihtung kartera, kada upalim motor od prilike sa remenice radilice ili servo pumpe baca ulje na kais koji dalje prenosi ulje i prska po celom motoru u vidu magle koje se dalje sliva dole. Sad nisam siguran dali je moguce da od jednom tako ode semening radilice i da toliko obilno prosipa inace mi auto nije trosio ulje. Svaka pomoc je dobro dosla, ako neko zna dali je komplikovano menjati semening radilice? Hvala u napred!

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21587
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Ford Focus 1.8 tdci Molim za pomoc

Poruka od Markedjani » sreda, 8. nov. 2017. u 09:24h

Ispoštuj proceduru predstavljanja pre nastavka korišćenja foruma. Hvala.

ZAŠTO?
https://www.fordclubserbia.org/forum/vi ... p?f=5&t=48

KUĆNI RED
https://www.fordclubserbia.org/forum/vi ... ?f=33&t=49

Potom ćeš ovo pitanje da postaviš u odgovarajućem podforumu. Dotle, :lock:
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“