evo i mene
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: ponedeljak, 20. sep. 2010. u 22:20h
evo i mene
Pozdrav svima,zovem se Zlatko,i kda moj mehaničar bude pročitao ovaj tekst tečko meni,ali,muka me je naterala na ovo.Elem,pacijent je Ford "Fista"godište 1996,Zetek motor 1,24.Na indikatoru temperature motora,tokom vožnje,primetio sam da se temperatura povečava.No,to je bilo,recimo,na jednoj od deset vožnji.Kako sam avio inž,nisam navikao da nešto "povremeno" ne radi(ili radi).Tako,prvo je promenjen termostat.Pri tome je oštečen i davač temperature motora (za pokazivač temperture)te je i on zamenjen.sada je situacija sledeća:pokazivač stalno pokazuje temperaturu u području "NORMAL"ali pri samom kraju,i u kabinu ulazi samo topao vazduh,iako je reostat skroz na hladnom.Upomoć,šta da radimo?
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: evo i mene
Pozdrav i dobrodosao, napisi nam odakle si u profilu ili ovde, radi lakse komunikacije.
A za problem, otvoris novu temu u "Kvarovi i popravke" podforumu ako neka slicna vec ne postoji i izneses problem
A za problem, otvoris novu temu u "Kvarovi i popravke" podforumu ako neka slicna vec ne postoji i izneses problem

Fiesta!!
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: ponedeljak, 20. sep. 2010. u 22:20h
Re: evo i mene
Avijatičar je iz Smedereva,pa kako nam je grad sazidala Jerina(beše imala nadimak"Prokleta)eto,to nas preti nekoliko vekova,ali pogled u svetlu budućnost...
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h