Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

ford rs 2000

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
draaganorelj01
Poruka: 53
Član foruma od: nedelja, 14. nov. 2010. u 20:51h

ford rs 2000

Poruka od draaganorelj01 » utorak, 23. nov. 2010. u 18:12h

nadam se da sam sada uspeo tek sam sada video sta treba da radim zovem se zoran i iz novog sada sam,odnedavno vozim rs-a i sad mi trebaju delovi ali kome god kazem treba mi za rs ovo ono nemaju i gledaju me belo...

i zanima me da li ima razlika izmedju obicnog eskorta i rs-a osim motora znaci vesanje, spone,viljuske,amortizeri itd...

stvarno se izvinjavam dosad sam vozio samo gsi-jeve mrgreen pa mi je sve ovo sada nepoznato...

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: ford rs 2000

Poruka od dule0911 » utorak, 23. nov. 2010. u 18:27h

Pozdrav i dobrodosao thumbsuph
Odradio si sad predstavljanje kako treba, sad ce nadam se neko moci da ti da odgovor na pitanja posto si vec pitao u nekoj temi, ovde se samo predstavljas ko si :)

I kad odgovaras na poslednji post u nekoj temi nemoj da citiras taj post, posto se podrazumeva da odgovaras na njega. Za tvoje postove vazi slicna stvar - nemoj pisati post za postom u tako kratkom vremenskom periodu, ako si nesto zaboravio da dodas imas opciju "uredi" u svom postu, pa dodas sta si zaboravio (sad cu ti ja spojiti sve te postove). Vidim da se ne snalazis bas najbolje na forumu zato polako, naucices, ovo su ti samo smernice da znas ;)
Fiesta!!

draaganorelj01

Poruka od draaganorelj01 » utorak, 23. nov. 2010. u 18:30h

dule0911 piše:Pozdrav i dobrodosao thumbsuph
Odradio si sad predstavljanje kako treba, sad ce nadam se neko moci da ti da odgovor na pitanja posto si vec pitao u nekoj temi, ovde se samo predstavljas ko si :)

I kad odgovaras na poslednji post u nekoj temi nemoj da citiras taj post, posto se podrazumeva da odgovaras na njega. Za tvoje postove vazi slicna stvar - nemoj pisati post za postom u tako kratkom vremenskom periodu, ako si nesto zaboravio da dodas imas opciju "uredi" u svom postu, pa dodas sta si zaboravio (sad cu ti ja spojiti sve te postove). Vidim da se ne snalazis bas najbolje na forumu zato polako, naucices, ovo su ti samo smernice da znas ;)
ali evo sad sam morao da idem na citiranje jer neznam kako da ti odgovorim...a da idem nauredi...jel dobro sada...

dule0911

 

Poruka od dule0911 » utorak, 23. nov. 2010. u 18:34h

Pogledaj u donjem levom cosku videces dugme "Odgovori", kliknes na njega i onda otkucas sta hoces, bez citiranja ;)
Fiesta!!

draaganorelj01

Poruka od draaganorelj01 » utorak, 23. nov. 2010. u 18:38h

nadam se da sam uspeo hvala ti puno jos uvek nerazumem bas najbolje ali valjdacu skontati... hvala cedo....
Poslednja izmena: draaganorelj01, na dan sreda, 24. nov. 2010. u 17:40h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » utorak, 23. nov. 2010. u 18:39h

Pozdrav i dobrodosao u Slika klub..
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

dule0911

 

Poruka od dule0911 » utorak, 23. nov. 2010. u 18:42h

Jesi uspeo ;)

Samo polako i ako imas neka pitanja slobodno me pitaj pa cu odgovoriti kad stignem. A posto se secam da si i sa time imao problema, evo da ti objasnim kako saljes privatnu poruku: ispod korisnickog imena i slicice (avatara) imas malo dugme "pp" ili "pm", mislim da je u obliku pisamceta, otkucas sta hoces i posaljes tom clanu. Ili otvoris profil od clana kome hoces da posaljes poruku i imas sa desne strane "pošalji privatnu poruku".
Fiesta!!

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“