Pozdrav drugari, preinstal. sam racunar i izgubio sifru. Pokusavam vec nedeljama da proenim siru sa sajta "zaboravljena sifra" ali nikako da mi je posalju moderatori ili administratori. Ili taj vas sistem ne funkcionise.
Znam da sifra nije za ovu temu, PP admistratorima i modovima ne mogu da saljem zbog malog br poruka, a korisnicko ime i mail necu ovde da ostavim
U nadi da cete mi pomoci, pozdrav
Zaboravljena sifra
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Zaboravljena sifra
A kako misliš da ti pomogne neko od administratora ako ne znaju ni kome treba da pomognu?
Mail ne moraš da ostaviš "u etar", ali korisničko ime na forumu je barem svima dostupna informacija...
Napiši kako ti je glasio nadimak na forumu pre reinstalacije računara, pa će te kontaktirati neko od ljudi koji mogu da ti pomognu.

Napiši kako ti je glasio nadimak na forumu pre reinstalacije računara, pa će te kontaktirati neko od ljudi koji mogu da ti pomognu.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h