Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

pozzz svima koliko vas ima

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
pdusan
Poruka: 25
Član foruma od: petak, 14. avg. 2009. u 09:56h

pozzz svima koliko vas ima

Poruka od pdusan » petak, 14. avg. 2009. u 19:52h

evo je moja ford cortina u 80% sredjena sada Ford cortina 1975 godiste 2000 kubika 105 konjskih snaga, radi kao zmaj, uradjena reparacija celoga automobila spolja i iznutra je sve novo uradjeno, motor i ostatak pregledani i ono sto je trebalo da se radi je nastelovano radi kao sat.....ugradio sam plin ali majstor kod koga sam ugradjivao nije znao da ga nasteluje pa mi je trosio enormnih 24 lite pri optimalnoj voznji a a sve u autu je novo sto se tice struje i tih stvari...eto toliko planiram da ugradim usisnik za vazduh malo da sredim felne tj da ih peskarim i ofarbam u plavo...ako neko jos ima ideju o mozda linijama na haubi neka posalje post...eto toliko retko vidjenom FORD CORTINI na nasim putevima a bogami i po evropskim

evo linkovia mojega autica

Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika

uskoro kacim i slike sa enterijerom samo da zavrsim konzolu pored pa da vam i to pokazem

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: pozzz svima koliko vas ima

Poruka od Dragomir » petak, 14. avg. 2009. u 20:16h

Dobro dosao a auto prestavi u temi za to
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: pozzz svima koliko vas ima

Poruka od dule0911 » petak, 14. avg. 2009. u 20:50h

Pozdrav i dobrodosao :) , podaci i slike o kolima naravno u "automobili clanova", ovde samo predstavljas sebe ;)
Fiesta!!

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“