Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
darves
Poruka: 6
Član foruma od: sreda, 30. apr. 2014. u 18:38h

Pozdrav

Poruka od darves » sreda, 30. apr. 2014. u 18:53h

Pozdrav.
Zovem se Darko. Trenutno bivstvujem u Bg-u zbog posla, inace sam carapan. U posedu imam taunusa '77 2d i hyundai coupe '03 (pljujte koliko hocete po ovom autu, ja prezadovoljan). Trenutno tragam za scorpionom 2.9 24v, dobrim mehanicarom i dobrim limarom na teritorije rasinskog okruga (slobodno saljite pm).

Za kraj, veliki pozdrav za sve osim za clana gale_bg. hejtujem coveka jer mi je uzeo auto ispred nosa. Zovem prodavca u subotu i kaze mi da ima sigurnog kupca koji dolazi u ponedeljak, ja reko dobro, ako ja dodjem u nedelju ujutru i donesem pare, moj auto, na sta on odgovara pozitivno. Nakon tri sata, ja 'spakovao kofere' i zovem coveka da mu se najavim da stizem sutra ujutru, na sta on tuc muc, ima nekih poslova, sutra je u BG-u :eek: :suicide: ...zovem u ponedeljak caoooo :prodato: Skroz sam zatecen bio iz razloga sto se taj auto vec jednom prodavao tipa 6-8 meseci, ali tad se imala zmija u dzepu...

:)

stamenkovic predrag
Poruka: 17
Član foruma od: petak, 28. mar. 2014. u 17:42h

Re: Pozdrav

Poruka od stamenkovic predrag » sreda, 30. apr. 2014. u 21:17h

Pozdrav :dd1:
Ako mislite da će drugi ljudi biti dobri prema vama zato što ste vi dobri prema njima to je isto kao da mislite da vas lavovi neće pojesti zato što vi ne jedete lavove

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » sreda, 30. apr. 2014. u 21:50h

:dd1:

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2790
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » sreda, 30. apr. 2014. u 22:16h

Slika
Slika Slika

gale_bg
Poruka: 26
Član foruma od: petak, 7. feb. 2014. u 06:10h

Poruka od gale_bg » četvrtak, 1. maj 2014. u 23:50h

Darko podrav za tebe iako me hejtujes:) , ja sam Marko i ne hejtujem te :) . Ovako, coveka sam kontaktirao u cetvrtak ili petak rano ujutro,ali pre bi rekao da je petak. Rekao je da ga zovu,da ima zainteresovanih ali da auto jos noje prodat i da je u opticaju. Rekao sam mu da uzimam 100% ako je stvarno auto onakav kako ga je opisao i ako je tako da ga slobodno skine sa oglasa jer ga kupujem.
Tu je malo vrdao u fazonu kako da zna da sam ja stvarno kupac..na sta sam mu rekao da sam spreman da mu odmah posaljem kaparu preko poste a da dodjem u ponedeljak po auto,na kraju je pao dogovor da se cujemo sutradan i da se dogovorimo. Posle par sati me je zvao,i navodno ima kupca iz Krusevca koji bi dosao da pogleda kola,obecao mu je taj kupac {verovatno ti} da ce kupiti i neke delove koje je ustvari u oglasu davao uz kola{inace ti delovi su truli farovi,sedista iz kokosinjca,polupane stopaljke,pobudjali tapaciri i desno krilo koje je skroz zguzvano i trulo},da ce mu dati 100e vise ...sto sam ja skapirao kao navlakusu da nu ponudim i ja vise para. Obzirom da sam bio na poslu ,eskivirao sam taj razgovor brzinski. Opet posle par sati me je zvao,tj peckao na mob jer nije imao kredita,pa sam ga pozvao. Poceo je sa proverom da li sam ozbiljan kupac,da li da juri coveka na cije ime se vodi auto zbog prenosa,rece tad da nema papire od motora tj da ima ali kod nekog dede u susednom selu..bla bla..da mu non stop zvoni tel za oglas,ako necu da ga uzmem da da nekom drugom.... Da sutra dolazi u Bg na Vucicev miting ili sta vec i da se vidimo. Sutradan se videli,nedelja je bila {taj dan bio maraton},dogovorili se da spremi papire od kola,da mi za motor ne trebaju i ostavio mu kaparu.

Mislim da ne trebamo da se hejtujemo nikako,ali kako god :)

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“