Darko podrav za tebe iako me hejtujes:) , ja sam Marko i ne hejtujem te

. Ovako, coveka sam kontaktirao u cetvrtak ili petak rano ujutro,ali pre bi rekao da je petak. Rekao je da ga zovu,da ima zainteresovanih ali da auto jos noje prodat i da je u opticaju. Rekao sam mu da uzimam 100% ako je stvarno auto onakav kako ga je opisao i ako je tako da ga slobodno skine sa oglasa jer ga kupujem.
Tu je malo vrdao u fazonu kako da zna da sam ja stvarno kupac..na sta sam mu rekao da sam spreman da mu odmah posaljem kaparu preko poste a da dodjem u ponedeljak po auto,na kraju je pao dogovor da se cujemo sutradan i da se dogovorimo. Posle par sati me je zvao,i navodno ima kupca iz Krusevca koji bi dosao da pogleda kola,obecao mu je taj kupac {verovatno ti} da ce kupiti i neke delove koje je ustvari u oglasu davao uz kola{inace ti delovi su truli farovi,sedista iz kokosinjca,polupane stopaljke,pobudjali tapaciri i desno krilo koje je skroz zguzvano i trulo},da ce mu dati 100e vise ...sto sam ja skapirao kao navlakusu da nu ponudim i ja vise para. Obzirom da sam bio na poslu ,eskivirao sam taj razgovor brzinski. Opet posle par sati me je zvao,tj peckao na mob jer nije imao kredita,pa sam ga pozvao. Poceo je sa proverom da li sam ozbiljan kupac,da li da juri coveka na cije ime se vodi auto zbog prenosa,rece tad da nema papire od motora tj da ima ali kod nekog dede u susednom selu..bla bla..da mu non stop zvoni tel za oglas,ako necu da ga uzmem da da nekom drugom.... Da sutra dolazi u Bg na Vucicev miting ili sta vec i da se vidimo. Sutradan se videli,nedelja je bila {taj dan bio maraton},dogovorili se da spremi papire od kola,da mi za motor ne trebaju i ostavio mu kaparu.
Mislim da ne trebamo da se hejtujemo nikako,ali kako god