Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav iz Nisa

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
buca33
Poruka: 1
Član foruma od: nedelja, 8. jun 2014. u 20:33h

Pozdrav iz Nisa

Poruka od buca33 » nedelja, 8. jun 2014. u 21:36h

Pozdrav svima.
Zovem se Nemanja,zivim u Nis :).
Malo pre naletim na ford eskort 1.8d, 1996 ,karavan-350E. Pa rekoh da potrazim pomoc od vas koji se malo vise razumete u ove automobile.
Motoru fali glava,polomljen prednji branik, ima malo da se radi na limariji. Generalno auto izgleda ofucano. Vlasnik kaze da je sve ostalo u redu,osim ovih kvarova.
Isplati li se uzeti ga ako je samo sa ovim kvarovima?
Za neki dan idem sa majstorom da ga on bolje prostudira,pa cu da se odlucim dal da ga pazarim.
Inace sam posedovao na kratko jednu fiestu,fino me je sluzila, vozio nekoliko puta eskorta 1.6turbo(ne znam koja mu je tacna oznaka ali bolesno ide)...

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Pozdrav iz Nisa

Poruka od BojanM » nedelja, 8. jun 2014. u 21:48h

:dd1: :ford:

Obično ovakva pitanja idu u posebnu temu, ali ukratko: mislim da se ne isplati, pošto verovatno postoji razlog zašto nema glave, dok odradiš remont motora i sve druge stvari koje treba, uradiš prenos itd itd. dolaziš otprilike na cifru koja je jako slična nekom autu kojem ne moraš da radiš sve te stvari. Jedino ako imaš ljude koji će da ti rade sve to suštinski besplatno.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

dule0911

 
Poruka: 13651
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 8. jun 2014. u 23:36h

Ne isplati se, preskoci.
Fiesta!!

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » ponedeljak, 9. jun 2014. u 00:09h

:dd1: batali se druze, moja sestra prodala tek registrovanog eskorta 7 gia td 98, (da nekazem ful) u dosta dobrom stanju, nije truo, motor dobar za 700 evra! ;)

buca33
Poruka: 1
Član foruma od: nedelja, 8. jun 2014. u 20:33h

Poruka od buca33 » ponedeljak, 9. jun 2014. u 00:31h

Hvala vam sto ste potvrdili moje razmisljanje
Znam da ne ide pitanje u ovu temu,
Razlog neposedovanja glave i polomljenog branika je udarac psa, prezubio je jer su na neku foru upali delici od branika u supcasti kais-prica vlasnika auta.
Solidnu kompletnu glavu mogu da najem za male pare, "ruke" me skoro pa nista ne kostaju, jedino za limariju moram da se malo ispruzim,registracija,prenos naravno. Veci problem je prica oko trapova,seta kvacila,kocnica....,to nikako ne mogu da proverim. :(
Nadam se da cemo se lepo virtuelno druziti

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2790
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » utorak, 10. jun 2014. u 07:12h

Slika
Slika Slika

stamenkovic predrag
Poruka: 17
Član foruma od: petak, 28. mar. 2014. u 17:42h

Poruka od stamenkovic predrag » utorak, 10. jun 2014. u 16:55h

Pozdrav :dd1:
Ako mislite da će drugi ljudi biti dobri prema vama zato što ste vi dobri prema njima to je isto kao da mislite da vas lavovi neće pojesti zato što vi ne jedete lavove

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“