Pozdrav svima, ja sam Miodrag iz Beograda, pre par dana sam kupio FORD Fiesta 95 god. 1.0 2/3 za sada sam zadovoljan, polako sam poceo da ga sredjujem ono sto sam mogu da uradim, nisam neki mehanicar, ali se trudim.
Trebalo bi ovih dana da ga malo sredim limarijski, rubovi, vezni lim, napred i pozadi, rubovi, da ga ispoliram i da sto se spoljnog izgleda bude kao nov.
interesuje me, imam čelične felne a hteo bi da ih zamenim alu felnama i da li mogu 14 inča?
isto tako me interesuje da li postoji mogucnost ugradnje servo volana i da li je to mnogo skupo?
Imam i centralnu bravu, ali ne radi, treba mi neki povoljan bravar koji bi mi to sredio da proradi
Pozdrav
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Pozdrav

Ovde se samo predstavljaš, kako i ime foruma govori, a odgovore na ta pitanja ćeš moći da pronađeš u drugim podforumima i temama... ali ukratko, mogu 14" bez puno problema, sve može da se ubudži ali je dosta skup sport (teško se nalazi donor), za centralnu poseti bilo kog krštenog električara jer je to pre posao za njega a ne za bravara.
Prelistaj forum, naći ćeš verovatno mnogo više detalja od ovoga što sam ti napisao ovde.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: Pozdrav

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp