Pozdrav
-
- VR
- Poruka: 634
- Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h
Pozdrav
Ime mi je Miodrag Stankovic iz Beograda, a od pre dva ili tri meseca sam vlasnik Ford Taunusa iz 76 godine - bivsi vlasnik je Shone - tako da je auto vec dobro predstavljen. U svakom slucaju predjoh oko 5000 km za ovo vreme, zamenjen je ceo auspuh, promenjeni rubovi, sredjen prtljaznik, a na temu ljuljanja taunusa po kolotrazima i neravninama koja je bas bila obradjena ovde da kazem sledece: stavljene nove gume napred - zimske Sava 195/55/15 pre ovog snega i zamenjen kraj spone sa leve strane - drugi auto ali sad se oseca ljuljanje pozadi ali tu nisam stigao da promenim gume ni da poradima na zadnjem trapu - to ide sledece nedelje kad se prolepsa vreme. Sledi sredjivanje limarije odozdo i enterijera posle nove godine. Imam par pitanja oko motora ali to kad vidim da se ovo pojavilo na sajtu. u Svakom slucaju jos jedan pozdrav svima.
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Re: Pozdrav
Pozdrav i dobro doshao
nema veze opet predstavi auto i sta si radio na njemu ,mozda neku sliku ,sad verovatno vishe nije s onim felnama
nema veze opet predstavi auto i sta si radio na njemu ,mozda neku sliku ,sad verovatno vishe nije s onim felnama
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
- FiestaRS
- VIP