problem sa pumpom goriva nakon zamjene lanca
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 4. nov. 2017. u 19:57h
problem sa pumpom goriva nakon zamjene lanca
Veliki pozdrav za Sve ovoga foruma,posto sam novi pa da se prvo jel predstavim ja Sam Amar Skenderovic.
Imam ford mondeo mk3 2001 godina 2,0 66kw dizel,prije par dana sam mu radio veliki servis,zamjenjen je lanac,lancanici,klizaci i hidro spaner,nakon toga imam problem sa turbinom jer mi je gasi u voznji,iso sam na dijagnostiku,izbacuje gresku od senzora interkulera,i podesavanje pumpe od goriva,gotov pola rezervara goriva mi je svuko za malu predenu kilometrazu...pa bih vas molio ako je neko imao slican problem tome da mi pomognete...Unaprijed Vam zahvaljujem
Imam ford mondeo mk3 2001 godina 2,0 66kw dizel,prije par dana sam mu radio veliki servis,zamjenjen je lanac,lancanici,klizaci i hidro spaner,nakon toga imam problem sa turbinom jer mi je gasi u voznji,iso sam na dijagnostiku,izbacuje gresku od senzora interkulera,i podesavanje pumpe od goriva,gotov pola rezervara goriva mi je svuko za malu predenu kilometrazu...pa bih vas molio ako je neko imao slican problem tome da mi pomognete...Unaprijed Vam zahvaljujem

- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: problem sa pumpom goriva nakon zamjene lanca

Ovo je deo samo za predstavljanje i ne bi bilo loše da napišeš tačno mesto odakle si jer ima ovde dosta članova iz BiH.
Tehnička, servisna i ostala pitanja se postavljaju u delove foruma koji odgovaraju problematici jer se ovde teme zaključavaju posle izvesnog vremena, a i mnogi koji mogu da ti daju odgovor uopšte i ne gledaju ovaj deo foruma

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
-
- Poruka: 1781
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
Daj vise napravite popup sa objasnjenjem sta nov clan MORA DA URADI! Ovo postaje smesno 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Taj popup bi 90% browsera izblokiralo, a članovima uredno izlazi obaveštenje da se upoznaju sa pravilnikom foruma pre nego što napišu prvu poruku.
Očigledno većina ne želi da čita tekst nego samo odradi ono što ih direktno zanima.
Čak i da napravimo neku međustranicu "upoznavanje sa pravilima foruma" gde mora da se klikne na "prihvatam pravila" (nešto slično tome već postoji, prilikom registracije) tačno znam da bi postupak bio "aha........ skrol do kraja.... next next next".
Očigledno većina ne želi da čita tekst nego samo odradi ono što ih direktno zanima.
Čak i da napravimo neku međustranicu "upoznavanje sa pravilima foruma" gde mora da se klikne na "prihvatam pravila" (nešto slično tome već postoji, prilikom registracije) tačno znam da bi postupak bio "aha........ skrol do kraja.... next next next".
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Onda odobravanje prvih postova 

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4947
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Slazem se sa srađanom... Da se novom članu omogući pristup samo predstavljanju, i da izađe npr pop up, potrebno je to i to. Ako je nesto tako moguće
Poslato sa Huawei p10 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa Huawei p10 uz pomoć Tapatoka
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 4. nov. 2017. u 19:57h
oke ispricajem se raja...znaci amar skenderovic iz bosne,tacnije mjesto gradačac...jel mi mozete nekako pomoci sta da uradim auto je ponovo danas citav dan provelo kod majstora problem nije rijesen...molim vas

-
- Poruka: 1781
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
Mozda neko i pomogne ukoliko postavis pitanje na pravu adresu... recimo ovde... https://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=38
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2788
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h