Pozdrav svim clanovima,ja sam Goran Kekic iz Majdanpeka...moja prica je duga pa cu u kratkim crtama da je ispisem...Postoji jedan clan na ovom forumu koji se predstavlja kao Kekic91,on je inace moj rodjeni brat,citajuci njegove komentare video sam da je pomagao clanovima i da je svog focusa opisivao kao najboljeg prijatelja...sve o tome mozete procitati na njegovom profilu..e sad poenta "tuzne price" je ta da je moj brat poginuo u aprilu ove godine,nesrecnim slucajem

...njegov focus koji je nenormalno voleo pripao meni i ja taj auto takodje sam voleo a narocito posle njegove pogibije.E sad,moje znanje uopste o automobilima je ispod proseka,a to dokazuje da cak nemam ni polozenu B kategoriju,ja sam trenutno u fazi polaganja i ostalo mi jos par casova voznje i konacno to polaganje,da situacija bude gora posle par meseca od njegovog odlaska auto se nasao u bujici vode koja je zadesila njegovo rodno mesto zagubica,sigurno znte ili ste videli na vestima da je u Zagubici bila poplava,nayalost pored bratovog auta i ocevog focusa nastradala je i kuca...steta je...totalna

.Ja sam bratov TDCI doslepao u Majdanpek kod mene i radim na njemu vise od mesec dana skoro sam...50% moja ruka,40% yotube-ovo znanje i 10% pomoc prijateljai ostalih majstora.Zbogsvoje ekonomske situacije nisam u mugocnosti da odvedem auto u Pinosavu npr i platim popravku,nego mukom nateran prinudjen sam da ucim sve o focusu i mogu zajkljuciti da mi ne ide lose.To bi bilo moje verujte mi kratko predstavljanje.U buducnosti bicu aktivniji clan na forumu jer me zanima sve sto se tice focusa cak i najmanji parametri,detalji...sve! jer moja je zelja da taj auto vratim u top stanje u koje je bio ida ga koristim dok god imam snage za gas pedalu,on nikad nece biti prodan...Hvala vam na vremenu.Pozdrav