Pravila pravila
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: četvrtak, 18. feb. 2010. u 15:04h
Pravila pravila
Korisnicko ime milos78 je logicno Milos. Iz Beograda sam ako je to uopste bitno, a imam auto koji sam tamo napisao i dao broj sasije ali posto je gospodin administrator "rsdforddragomir " izbrisao moj poruku a i problem koji imam zbog toga sto se nisam prvo predstavio onda nije ni bitno.
Malo postovanja prema novim clanovima nebi bilo lose za pocetak.
Malo postovanja prema novim clanovima nebi bilo lose za pocetak.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Pravila pravila
Osnovni red mora da se ispoštuje... piše lepo velikim crvenim slovima
(jedino slepa osoba ne može da vidi ovo gore obaveštenje)
U svakom slučaju pozdrav i dobrodošao.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: četvrtak, 18. feb. 2010. u 15:04h
Nemam obicaj da posmatram nesto sto upada u oci jer su to uglavnom reklame. Ja to sasvim ignorisem. A i registrovan sam na desetine foruma sto svetskih sto nasih, ovo nema nigde, veruj mi.Markedjani piše:Osnovni red mora da se ispoštuje... piše lepo velikim crvenim slovima(jedino slepa osoba ne može da vidi ovo gore obaveštenje)
Ali nije to bitno, poenta je da to ne moze tako da se radi, prvo se salje poruka upozorenja tj. obavestenja a ne da se brise post. Ocigledno da administrator nema iskustva. Poenta je da ljudi pisu ovde u vezi onog sto ih zanima a ne da salju svoje podatke kao da je biro rada.
Hvala na dobrodoslici ali nemam nameru da pisem ista ponovo.
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Kada pravila i protokola nema, onda to polako prelazi u anarhiju.
Nije teško predstaviti se, bar najminimalnije.
Nije teško predstaviti se, bar najminimalnije.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Da... na svim reklama piše da se mole novi članovi da se predstave... nije potrebno mnogo da bi skapirao da nije reklama u pitanju.milos78 piše:Nemam obicaj da posmatram nesto sto upada u oci jer su to uglavnom reklame. Ja to sasvim ignorisem. A i registrovan sam na desetine foruma sto svetskih sto nasih, ovo nema nigde, veruj mi.Markedjani piše:Osnovni red mora da se ispoštuje... piše lepo velikim crvenim slovima(jedino slepa osoba ne može da vidi ovo gore obaveštenje)
Ali nije to bitno, poenta je da to ne moze tako da se radi, prvo se salje poruka upozorenja tj. obavestenja a ne da se brise post. Ocigledno da administrator nema iskustva. Poenta je da ljudi pisu ovde u vezi onog sto ih zanima a ne da salju svoje podatke kao da je biro rada.
Hvala na dobrodoslici ali nemam nameru da pisem ista ponovo.
Prvo... još jedno pravilo si prekršio... citirao si post iznad tvog... nemaš potrebe to da radiš... podrazumeva se da odgovaraš na njega.
Drugo... na svakom automobilskom forumu je obavezno predstavljanje. (veruj mi... na skoro svakom forumu sam)
Treće... ne moraš da pišeš ništa što se mene tiče... jedna kap u okeanu manje i tvoj gubitak informacija.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
"Molimo sve nove članove da se predstave u delu foruma namenjenom za to, u protivnom će njihovi postovi biti obrisani. Hvala"
Ne razumem sta ti ovde nije jasno.
I mene to smara ali pravila su pravila i moraju da se postuju
Ne razumem sta ti ovde nije jasno.
I mene to smara ali pravila su pravila i moraju da se postuju
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Pozdrav i dobro doshao novi clane
al kao sto si napisao pravila su pravila ,al ovo je vise lepo ponasanje i uljudno kad se upoznas sa nekim prvo se valjda predstavis ,a svi su ovde voljni da pomognu koliko mogu thumbup
Sad predstavi masinu u drugoj temi
al kao sto si napisao pravila su pravila ,al ovo je vise lepo ponasanje i uljudno kad se upoznas sa nekim prvo se valjda predstavis ,a svi su ovde voljni da pomognu koliko mogu thumbup
Sad predstavi masinu u drugoj temi
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Niko nije rekao da moras da napises prezime, adresu itd....milos78 piše:
a ne da salju svoje podatke kao da je biro rada.
samo ja sam taj i taj, odatle i odatle i cao! u ovom slucaju ''Milos iz BG djiram to i to'' kraJ! na svim forumima se forsira predstavljanje clanova! tako i na ovom!
Dobrodosao!