Nov clan
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Re: Nov clan
Pozdrav Dragane i dobrodosao. 

- DraganV
- Poruka: 2
- Član foruma od: četvrtak, 8. apr. 2010. u 11:36h
Dobrodoslica
Hvala na dobrodoslici.
Za pocetak pazljivo citam stare postove, pre nego se ukljucim, naravno sa brdom pitanja.
Vidim da je zakazan i susret za 24.04. Nazalost u to vreme cu biti u najvecim pripremama mog mezimca za jedan bas dug put od nekih 7.000 km ali svima vama zelim lepo druzenje i dobar provod
Za pocetak pazljivo citam stare postove, pre nego se ukljucim, naravno sa brdom pitanja.

Vidim da je zakazan i susret za 24.04. Nazalost u to vreme cu biti u najvecim pripremama mog mezimca za jedan bas dug put od nekih 7.000 km ali svima vama zelim lepo druzenje i dobar provod
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
pozdrav i dobro dosao 

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Pozdrav, mondeo je stvoren za duga putovanja, veliki, udoban....
- DraganV
- Poruka: 2
- Član foruma od: četvrtak, 8. apr. 2010. u 11:36h
Jos jednom hvala svima na dobrodoslici.
Tacno je, Mondeo je stvarno dobar za duga putovanja ali ja sam mog malo zapustio pa sada moram da mu nadoknadim. Za pocetak dve gume Miselinke pa onda pokusavam da popravim tjuner na radiu 6000 CD pa me ceka redovan, malo veci servis. Zamena svih mogucih tekucina ( ukljucujuci i Jelen pivo ispod sedista
). Svi filteri su zasluzili da budu zamenjeni a takodje i zadnji diskovi a mozda i kais. Posle toga moram da izvrsim registraciju, prvi put u zivotu, 20 dana pre isteka jer tog datuma ja sam vec uveliko negde izmedju Sevilje i Madrida .
Tacno je, Mondeo je stvarno dobar za duga putovanja ali ja sam mog malo zapustio pa sada moram da mu nadoknadim. Za pocetak dve gume Miselinke pa onda pokusavam da popravim tjuner na radiu 6000 CD pa me ceka redovan, malo veci servis. Zamena svih mogucih tekucina ( ukljucujuci i Jelen pivo ispod sedista

- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pozdrav i dobrodosao 
Kad ga sredis, otvori novu temu u Automobili clanova sa nekim slikama i predstavi ga, pa tamo da nastavimo polemiku...

Kad ga sredis, otvori novu temu u Automobili clanova sa nekim slikama i predstavi ga, pa tamo da nastavimo polemiku...

Fiesta!!