Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav svima!!!!

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Focusirana_bg
Poruka: 15
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 12:30h

Pozdrav svima!!!!

Poruka od Focusirana_bg » ponedeljak, 2. mar. 2009. u 13:32h

Pozdrav svima!

Ja sam jedna od "zena vozaca" iz Beograda... da, da, jedna od onih sto vas nerviraju i sto ih cesto pozdravljate sa "Ko ti dade vozacku?" :D Salim se... ja se ipak trudim da budem skoncentrisana i da vozim po pravilima cak i kada ne moram, da ne bih stekla lose navike.
Ponosni sam vlasnik Forda Focusa (metalik sivi,1.6l,3vrata -nemam sliku da okacim), koji mi je vec zadao dosta jada - kola sama po sebi su bila ok, ali posto mi je to prvi auto bilo je dosta nervoze tj. na pocetku bih se svaki put preznojila kad bih sela za volan. Sada je to sve manje vise ok, opusteno cu se odvesti sa bilo koje tacke A do bilo koje tacke B po raznim putanjama i razlicitim vremenskim uslovima, mada uparkiravanje kod tacke B u nekim slucajevima moze da potraje :D zato imajte strpljenja kad naidjete na mene i meni slicne. :)
Kakogod, ovde sam da bih postvila neka pitanja, tako da odoh sada na odgovarajucu stranicu.
Pozzzzzzzzzz

sale
Poruka: 137
Član foruma od: ponedeljak, 16. feb. 2009. u 02:03h

Re: Pozdrav svima!!!!

Poruka od sale » ponedeljak, 2. mar. 2009. u 13:41h

dobro nam dosla

nemislimo svi isto o zenama kao vozacima pogotovo posle drift trke u kragujevcu prosle godine :D

Nino
Poruka: 103
Član foruma od: nedelja, 2. nov. 2008. u 19:10h

Poruka od Nino » ponedeljak, 2. mar. 2009. u 14:04h

Pozdrav i dobro nam dosla.

BaneBG
Poruka: 230
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 19:02h

Poruka od BaneBG » ponedeljak, 2. mar. 2009. u 16:34h

Pozdrav i sa moje strane!Da bi bila pravi zenski vozac, obavezno sto vise mobilni u ruci i pricanje dok se vozi! :P

Stefan148

 
Poruka: 2467
Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » ponedeljak, 2. mar. 2009. u 16:39h

i sminkanje i sminkanje :ppppp
Slika

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“