pozdrav od rsd forda
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
pozdrav od rsd forda
Pozdrav svima ljubiteljima forda.Za ovaj forum sam cuo od priljatelja(musterij).Ja sam Dragomir Grbic iz Pinosave(Avale)zajedno sa bratom drzim servis za popravku forda.Trenutno vozim fiestu 1.4 tdci 2004(sto mi je 6 ford)koja me sluzi odlicno a sta drugo ocekivati od forda.Pozzzzz
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- sale
- Poruka: 137
- Član foruma od: ponedeljak, 16. feb. 2009. u 02:03h
Re: pozdrav od rsd forda
eto kako je svet mali vozimo obadvojica forda i cak se isto prezivamo
veliki pozdrav i dobrodosao
veliki pozdrav i dobrodosao
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Hvala na dobro doslici.Tu sam da pomognem koliko mogu posto sam sa fordovima po ceo dan
- sale
- Poruka: 137
- Član foruma od: ponedeljak, 16. feb. 2009. u 02:03h
evo ja sam postavio neku novu temu u delu mehanika u vezi dobosa i diskova pa ako moze neki kratki odgovor ili ti pomoc
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Pozdrav i dobrodosli.
Nadam se da je jos uvek cela ekipa na okupu (koliko se secam, bio je jos jedan clan
).
Veliki pozdrav od Miljana iz Pristine! (koji uzgred receno i nije vise u Pristini)
Nadam se da je jos uvek cela ekipa na okupu (koliko se secam, bio je jos jedan clan

Veliki pozdrav od Miljana iz Pristine! (koji uzgred receno i nije vise u Pristini)
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Pa ovde ima mnogo poznanika.Miljane,veliki pozdrav od Gagija i Radenka,a treci clan Slobo je samostalan razisli smo se zbog preseljenja.Vozis li jos svoju ljutu masinu i gde si sada?
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Ha, ljuta mashina...
Pa ona ljuta mashina sa kojom smo se "igrali" je trenutno kod ujaka i sluzi kao izvor rezervnih delova. Medjutim i dalje vozim RS-a samo 2 godine mladjeg
Nisam vise u Pristini, presao sam sa poslom u Italiju i sada zivim u Brindisiju. Mislim da sam jedini u gradu koji ima auto stariji od 2000-tog god ali se nimalo ne zalim.
Imam nekih sitnih problema sa autom ali vise je problem sto sam ja "pedantan" pa sve hocu da mi radi kao kad je izasao iz fabrike. Otvoricu ovih dana neku od tema pa mozemo da pricamo.
Elem, veliki pozdrav za Radenka i za Slobu naravno ako se cujete/vidite sa njim i naravno, pokusacu da navratim prvom prilikom kada budem dolazio u BGD.
Pa ona ljuta mashina sa kojom smo se "igrali" je trenutno kod ujaka i sluzi kao izvor rezervnih delova. Medjutim i dalje vozim RS-a samo 2 godine mladjeg

Nisam vise u Pristini, presao sam sa poslom u Italiju i sada zivim u Brindisiju. Mislim da sam jedini u gradu koji ima auto stariji od 2000-tog god ali se nimalo ne zalim.
Imam nekih sitnih problema sa autom ali vise je problem sto sam ja "pedantan" pa sve hocu da mi radi kao kad je izasao iz fabrike. Otvoricu ovih dana neku od tema pa mozemo da pricamo.
Elem, veliki pozdrav za Radenka i za Slobu naravno ako se cujete/vidite sa njim i naravno, pokusacu da navratim prvom prilikom kada budem dolazio u BGD.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Pozz i dobro nam doshao...
Sve je vishe servisera na forumu
...
Sve je vishe servisera na forumu

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Nije vam jednom bilo dosta pa pozdravljate Gagija po drugi put