Zamena automatskog menjaca
Moderator: ace1
- Zorole
- Poruka: 207
- Član foruma od: utorak, 17. mar. 2009. u 15:09h
Zamena automatskog menjaca
Moze li mi neko reci da li je komplikovana zamena automatskog menjaca? Mozda bi uzeo Sierru sa automatskim menjacem pa se plasim da ne strada. Kazu da im je vek trajanja oko 250000km.
...sine moj, sto puta ti kazem: nece nista na silu, uzmi veci cekic...
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Re: Zamena automatskog menjaca
Nema šta da se plašiš - već je stradao. 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21561
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Nije... treba ti odgovarajući menjač,kardan od manuelnog menjača i nosači.Zorole piše:Moze li mi neko reci da li je komplikovana zamena automatskog menjaca? Mozda bi uzeo Sierru sa automatskim menjacem pa se plasim da ne strada. Kazu da im je vek trajanja oko 250000km.
Takođe treba da prevežeš instalaciju aut.menjača da bi mogao da upališ auto... pošto ima prekidač koji seče bravu kad na automatiku ubaciš u bilo koju brzinu osim P ili N a probaš da ga upališ

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Zorole
- Poruka: 207
- Član foruma od: utorak, 17. mar. 2009. u 15:09h
Po meni automatski menjac je vrh! Nema onog zamornog saltanja kad vozis na kracim deonicama po gradu: kreni, ubrzaj, koci, polako... Samo sto su mnogo zeznuti sto se odrzavanja tice. Ne znam koliko je sigurno uzimati automatika?
...sine moj, sto puta ti kazem: nece nista na silu, uzmi veci cekic...
- Wellisha
-
- Poruka: 499
- Član foruma od: utorak, 9. nov. 2010. u 17:49h
..ja sam to prošao sa mojom Sierrom i nisam se usrećio. I zavisi da li je motor Pinto ili DOHC, velika je razlika ! 
..iako se odlučiš dobro se raspitaj gde ili sa kim to da radiš, u svakom slučaju srećno !

..iako se odlučiš dobro se raspitaj gde ili sa kim to da radiš, u svakom slučaju srećno !

..prdnuh u čabar sa mirisom benzina i zadnjom vučom pa sada čađavim sa minivenom