Ima nekoliko crvenih TC1 na NBG-u, ne mogu da se setim i povatam ko je čije vlasništvo...
Ovaj bi trebalo da je od korisnika "doktor":

Moderator: ace1
Van piše: ...за све те буђаве фордове
pasuje bez ikakvih prepravki mada nebi bilo lose da uzmes i menjac i diferencijal jel i to ti pase pa da sparis u kompletu prenos 1.6 usput mene bi zanimale zadnje stopaljke ako su citave
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Iosis piše:Zaboravio sam da spomenem da sam u utorak naveče vidio u Šamcu Focus RS500, kako dobro izgleda mat crna, a tek zvuk. Ijaaaooo, al' jbg nije se dugo zadržao samo je proletio pored mene. Table su bile Švicarska.
Meni trebaju zadnja sedista.Uzimam ih 100%...
100% je Beclijadule0911 piše:To je oznaka za Wien tj Bec, tj auto je iz Austrije 99%.
od mog dobrog prijatelja rodjak dolazio sa tim focusom u odzak.. perverzija od auta.. u biti valjda je to taj.. uglavnom je RS500 wien table..Iosis piše:Zaboravio sam da spomenem da sam u utorak naveče vidio u Šamcu Focus RS500, kako dobro izgleda mat crna, a tek zvuk. Ijaaaooo, al' jbg nije se dugo zadržao samo je proletio pored mene. Table su bile Švicarska.
Turci su oduvak voleli TaunuseZorole piše:Evo vam stranica sa Facebooka na kojoj mozete da vidite sta su ljudi pravili od Taunusa
http://www.facebook.com/?ref=home#!/gro ... 3554579832
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam