I jel bilo nekog? Ja trebao da idem da kupim neke hladnjake,ali vec dve subote sve zavejano.. :-(dule0911 piše:Oko podneva sam isao i do Bubanj potoka
Zimske carolije
Moderator: ace1
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Zimske charolije
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Isao sam do bubanj potoka da dam nesto caletovom prijatelju, nisam isao na pijacu, ali sumnjam da je ikoga bilo jer sam do tamo i nazad sreo mozda 5 automobila.
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ti bi komtno mogao da zakačiš gratalicu napred i piči.
Dobro si uspio proći kroz takav snjeg bez obzira što je niz brdo. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mirke
Iosis piše:Ti bi komtno mogao da zakačiš gratalicu napred i piči.Dobro si uspio proći kroz takav snjeg bez obzira što je niz brdo.
Ma ja jedva docekam tako neke egzibicije sa kolima, a sneg mi je omiljen. Oko puta sneg pa nema neke opasnosti... Malo sam se i klizao po putu gde je bilo klizavo, ali sve je ok bilo. Ja jutros ne bih ustao u sedam da mi nije proradio adrenalin

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Meni neko da kaze da je napadao sneg pre nego sto ustanem ne bih ni ustao...
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
E pametan sam, isao sam na bubanj potok-nedelja , da proda mondisu, rekord ni jedan auto najgori sam.
- gorki
- Poruka: 62
- Član foruma od: petak, 30. okt. 2009. u 10:02h
Nisam video reg!Koliko sam video nista mu ne pise na vratima fullu je crn,vozi ga neki lik iz kraja inace je slikano u Zemunu.Inace koji je to ford!?Ja nikad nisam uzivo video takav... thumbupIosis piše:Znaš li koje su registracije ovog Forda, i jel mu na vratima pisalo Harley Davidson? Takav sam viđao ovde u NS često, ali već duže vremena ga nisam vidio.gorki piše:Ovo bi najradije stavio i u zanimljive fordove,ali posto se ne vidi ceo neka bude ovde dok se sneg ne otopi![]()
- Iosis
- VIP
To je F-150 ili F-250 ne mogu baš ovako da prepoznam. To će Talledaga preopzanti lakše.
Ja ovaj u NS što sam vidio bio je F-250, ali čini mi se imao je šire gume i viši je nego taj.
A evo još zimskih slika od juče i danas.
Ovo je od juče oko 12 sati, Petrovaradinska tvrđava.

PMF i Filozofski fakultet, jedini sam juče progazio snjeg tuda, koji je na pojedenim mjestima bio i do koljena.

Dunav.

Brod Zeppelin koji je ujedno i auto salon Toyote.

Opet tvrđava iz drugog ugla.

Još ne ugaženog snjega, a milina hodati ugasio sam i muziku i slušao kako snjeg škripi ispod cipela.

A ovo su današnje slike, takođe oko 12 sati.
Danas sunce tuče u oči, a juče u isto vrjeme je vjetar šibao.

A ovde mogu reći da su neki slijedili moje stope.
Juče sam ovuda jedini prošao, a danas vidim lijepo ugaženo. 

A evo još zimskih slika od juče i danas.
Ovo je od juče oko 12 sati, Petrovaradinska tvrđava.

PMF i Filozofski fakultet, jedini sam juče progazio snjeg tuda, koji je na pojedenim mjestima bio i do koljena.

Dunav.

Brod Zeppelin koji je ujedno i auto salon Toyote.

Opet tvrđava iz drugog ugla.

Još ne ugaženog snjega, a milina hodati ugasio sam i muziku i slušao kako snjeg škripi ispod cipela.

A ovo su današnje slike, takođe oko 12 sati.
Danas sunce tuče u oči, a juče u isto vrjeme je vjetar šibao.

A ovde mogu reći da su neki slijedili moje stope.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Savet za lopatanje!
Poprskas lopatu cockpit sprejem (onaj sto lepo mirise i ima silikon u sebi govno ), i sneg se ne lepi za lopatu!
Apsolvirao sam i juce i danas! Ustanes u 7, jutarnji kardio trening pre ispijanja kafe.
A koliko sam cuo, javljaju padavine za veceras! Ovde ni one moje carapice ne pomazu. ne vredi kada "najasem" sredinom kola na sneg. Samo lopata, zuljevi na rukama i udri.
Poprskas lopatu cockpit sprejem (onaj sto lepo mirise i ima silikon u sebi govno ), i sneg se ne lepi za lopatu!
Apsolvirao sam i juce i danas! Ustanes u 7, jutarnji kardio trening pre ispijanja kafe.
A koliko sam cuo, javljaju padavine za veceras! Ovde ni one moje carapice ne pomazu. ne vredi kada "najasem" sredinom kola na sneg. Samo lopata, zuljevi na rukama i udri.
- mirke
i meni je problem samo kad mi se kola nabiju na sneg sredinom... inace samo gazi... rallyalekco piše: Ovde ni one moje carapice ne pomazu. ne vredi kada "najasem" sredinom kola na sneg. Samo lopata, zuljevi na rukama i udri.

- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
@Iosis ,slike su bruka
,jos da je neki fordic u ambijentu
ili u slajdu rally po snegu dokumentovan

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
E ovo je vec ZAKON. Jos da je Ford. Mada, ni subara nije losa rally
- Iosis
- VIP
Bile bi još bolje da imam neki dobar aparat, al mi se neda i to još nosati sa sobom, i K800 obavi posao. 
Eh Forda danas nisam ni za lijeka vidio, a prekjuče, vidiš kolonu Fordova na ulici.

Eh Forda danas nisam ni za lijeka vidio, a prekjuče, vidiš kolonu Fordova na ulici.

- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14378
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Definitivno 2005-2007 Ford F-250 Super Duty.gorki piše:Nisam video reg!Koliko sam video nista mu ne pise na vratima fullu je crn,vozi ga neki lik iz kraja inace je slikano u Zemunu.Inace koji je to ford!?Ja nikad nisam uzivo video takav... thumbupIosis piše:Znaš li koje su registracije ovog Forda, i jel mu na vratima pisalo Harley Davidson? Takav sam viđao ovde u NS često, ali već duže vremena ga nisam vidio.gorki piše:Ovo bi najradije stavio i u zanimljive fordove,ali posto se ne vidi ceo neka bude ovde dok se sneg ne otopi![]()
Moze lako da bude Harley Davidson po onome sta se vidi.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Iosis
- VIP
Kakav je onda ovaj što sam ja vidio, ovo je neka drugačija verzija viši je od toga sa slike.

- Talladega_500
- Yankee
Nije fabricki, to je kasnije odignut od zemlje toliko.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- mirke
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

- Talladega_500
- Yankee
A ispod haube je verovatno 6.4L PowerStroke V8 dizel.
Toliki obrtni momenat mogao bi kucu da iscupa iz zemlje.
Toliki obrtni momenat mogao bi kucu da iscupa iz zemlje.
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Vozim se Novim Sadom kad odjednom iz gomile parkiranih jednolicnih auta iskace nesto crno i veliko....
Kolega i ja zbunjeno prilazimo kad ono F-250 .....A pored njega stoji passat koji izgleda kao bburago igracka....
Daleko losiju situaciju sam imao sa starijim modelom F-250,naime u apatinu se pojavi neka zenica za veeeeelikim F-250
nemackih tablica.
Stojim na semaforu i blejim kad cujem nesto grmi iza mene (otvoreni prozori letnji period),i ja iskuliram....
Kad jednog trenutka pogledam u retrovizor a ono iza mene stoji grill sa velikim amblemom ford-a.
U neverici izbacujem glavu kroz prozor i ugledam zver koja ce me pojesti ako se ne pomerim.....
Pocinje da se cuje rika sirene a ja gas 1-2-3-4 brzina koliko god je moj auto mogao da potegne.....
Jako lose iskustvo....Da ne kazem zastrasujuce.....
Kolega i ja zbunjeno prilazimo kad ono F-250 .....A pored njega stoji passat koji izgleda kao bburago igracka....
Daleko losiju situaciju sam imao sa starijim modelom F-250,naime u apatinu se pojavi neka zenica za veeeeelikim F-250
nemackih tablica.
Stojim na semaforu i blejim kad cujem nesto grmi iza mene (otvoreni prozori letnji period),i ja iskuliram....
Kad jednog trenutka pogledam u retrovizor a ono iza mene stoji grill sa velikim amblemom ford-a.
U neverici izbacujem glavu kroz prozor i ugledam zver koja ce me pojesti ako se ne pomerim.....
Pocinje da se cuje rika sirene a ja gas 1-2-3-4 brzina koliko god je moj auto mogao da potegne.....
Jako lose iskustvo....Da ne kazem zastrasujuce.....
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Iosis
- VIP
Prpa a?
I meni je bilo prvi put iznenađenje kada sam ga vidio. Vozim bicikl i ti išao sam prilično brzo, kad ono ogromno nešto, vidim Ford. Naglo sam zakočio i skrenuo da mi se skoro upravljač oteo iz ruke i prednji točak se mogao poprječiti pod 90°i onda bi bilo leeeetii preko guvernala. 

- gorki
- Poruka: 62
- Član foruma od: petak, 30. okt. 2009. u 10:02h
Pogledao sam danas malo bolje jeste harley i tablice su US Florida,sutra ako budem stigao slikacu ga pa cu okaciti slike,mnogo mocno izgleda,a ispred F250 je parkirama mecka kompresor neka nabudze,stvarno izgleda kao igracka..... 

- mirke
izmedju ostalog i tokubura16v piše:![]()
![]()
Mirke pa nikad se ne bi zaglavio kad krenes uz ono brdo,samo rally

- ID_cyber
- Poruka: 151
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:42h
[youtube]KFxOMNzRsBI[/youtube]
[youtube]6x3I0_t3jjA[/youtube]

[youtube]6x3I0_t3jjA[/youtube]