Taunus 17m piše:
Meni ovo deluje izuzetno jeftino i ruzno.
Masis poentu, slika je tu da bi se video manuelni menjac, a ne jeftina plastika na volanu.
Markedjani piše:Nikad oni nisu imali kvalitet izrade na vrhunskom nivou niti ih je to zanimalo.
Mada meni manje više enterijer i ne bode toliko oči koliko exterijer... previše su odmakli od nekog standardnog izgleda Corvette i to mi se baš ne sviđa.
QFT, a mislio sam da sam jedini kome se ne svidja dizajn.
Ja smatram da Corvetta i njoj slicne imaju veliku privlacnost i da je kvalitet izrade kod tih automobila (ne samo kvalitet enterijera) totalno nebitna stavka. Primarno je napravljena da se dobro zabavis, a tu je uvek bolja jednostavnost nego komplikovanje kao kod GT-Ra. Jeste, GT-R ce verovatno biti brzi na stazi, davati bolje prolazno vreme i slicno, promena brzina ce biti trenutna... Ali na kraju dana, Corvetta bi stavila veci osmeh na moje lice od GT-Ra, i tu su sve brojke totalno nebitne, pa i materijal za izradu enterijera.
E sad naravno, nekima je bitniji showroom efekat. Ali mislim da je broj ljudi koji zbog toga kupuju korvetu veoma mali. Jer realno, za taj novac moze da se uzme i nesto od drugih brendova koji imaju jaci showroom efekat i vecu upotrebnu vrednost u svakodnevnom zivotu. Posto korveta ima kupce i vrv ce i dalje imati kupce, ocigledno je da ne razmisljaju svi u tom smeru