Ranijih godina reklamirane čarape za sneg su se pokazale navodno lošim, jer se gazeća površina lako napuni snegom i tada proklizavaju.
Moderator: ace1
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ovo potpisujem. Nije da sam obilazio Kaludjericu uzduz i popreko ali nisam imao nigde problema samo zimske gume i lagano...911s [SK] piše:Trebaju meni, a u Beogradu ciste samo glavne ulice. Primera radi, u Kaludjerici od 50.000 ljudi ciste samo dve ulice, a ostalih milijardu sokaka naravno ne. U svakom naselju je tako, a ja ne mogu da se parkiram kilometar od adrese i onda skupu opremu vucem pesaka.
Trebao si videti zimus kako je bilo na putevima ravne nam Vojvodine. Do Beograda kao po oranju da sam vozio , tj do 5-6 km pre ulaska u bg , kad sam usao u BG nije bilo snega. HAHAmilan_gt piše:ja u zivotu nisam montirao lance, nit su mi trebali, a ne znam sta ste se vi u ravnici prepali
Ovo se desavalo zato sto su puteve do prosle godine odrzavali opstinska javna preduzeca a od ove godine cistice ih Putevi Srbije po ovlascenju Vlade Srbije tako da se nadamo da ce od sada biti bolje i da necete lance da koristite cak i po ravnicamaPančevac piše: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... og-smetova