Posedujem Mondea mk4 2010, Titanium, prerestyling verziju. Dosta čitam po forumima i trazim svasta vezano za njega, sta sve postoji od opcija itd, itd ..
Skoro sam video za aptejt convers+ table, proverio svoju i video da imam verziju ROM-a 0906, kao i da postoji fabricki apdejt. I jos pored toga svasta.. Zato sam resio da pravim topic sa svakojakim pitanjima vezanim za model, pa, ko ima odgovore, a i pitanja, neka se ukljuci 🥸
- Moja neka konkretna (trenutna) laička pitanja su :
• sta se dobija fabrickom nadogradnjom softvera convers+ ? Ne mislim na one custom modove, mada, i to bi doslo u obzir.
• koja sve softverska azuriranja generalno postoje za ovaj model auta i sta se dobija istim? Da li se neke mane koriguju azuriranjem?
Video sam cak da neko update - uje neki modul za dizne?!(ispravite me ako gresim) i navodno dobija ugladjeniji rad istih (ne vidim bas preteranu logiku)
• Da li je potrebna neka posebna prepravka ako bi se ugradili, na primer, adaptivni xenon farovi umesto klasicnih xenon farova?
• Oni entuzijasti koji vole da sredjuju automobile po zelji, sta ste jos radili na vasem autu, osim čipa (odradjen već) , felni i navigacije

Napomena : ovo je tema cisto zabavnog karaktera i razmenjivania misljenja i ideja, s toga molim bez podrugivanja bilo kome, i bez zluradih komentara i svadja.
Ako tema ne odgovara podforumu, neka admin prebaci.
Sent from my LE2123 using Tapatalk