Lifestyle
Moderator: ace1
- Famos
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 12. jan. 2010. u 22:59h
- Kontakt:
- Famos
- Kontakt:
- Famos
- Kontakt:
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Lifestyle
Kačket i maijce već imam, ali da mi je naći povoljno sad ili neke sunčane cvidže sa znakom Forda. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Famos
- Kontakt:
http://www.fordcollection.ca/Iosis piše:Kačket i maijce već imam, ali da mi je naći povoljno sad ili neke sunčane cvidže sa znakom Forda.
U USA i Canadi je mnogo veći izbor i 3 x jeftinije nego u Evropi...imaš mislim na linku i naočare,više modela,čuka više modela takođe...barske stolice za kuću,garažu...

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
E hvala, vidim tamo ima veliki izbor. Samo je problem plaćanje za sada.
Ali možda to uskoro rješim.

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Tihi92
- Poruka: 474
- Član foruma od: utorak, 21. apr. 2009. u 23:38h
Jel neko porucivo sa ovog sajta...jel imo neko iskustva sa tim???
- Famos
- Kontakt:
To im je oficijelni sajt.......treba samo paziti na 'dupliranje' sajta,mada paze oni...kao brend ne smeju da dozvole da im se to desi,a i nije tehnika ili kakava para u pitanju da se nekom isplati da ga duplira na malo vremena.Dam link mojima preko i dobijem od njih....naše kartice i ne funkcionišu nešto najbolje