Tecu sam hteo da spomenem ali od umora sam zaboravio, jbg

@Petar
Focus je uzivo mnogo lep, steta samo sto je toliko crn tj bez nalepnice

:-) tyvan piše:5+ за слике .
Pentaxom hhhdarko darko piše:kantonac, ne znam sa cime si slikao ali slike su
A sta da ti kazem..eskort mojs prva autoljubac hh..jos cossy...moze li bolje..hhbossko77 piše:Ajd i ja malo da hvalim..kantonac..nemam reci kako si mi slikao auto na par slika...tj kad bolje razmislim brata da sam vodio manje puta bi me uslikao![]()
svaka cast, moras mi nekako poslati slike![]()
Stevane ima tvoje vreme na spisku na 3. strani ..
Naravno druzedule0911 piše:Kantonac, slike su po obicaju vrhunske, i ovaj put cu te pitati da li smem da pozajmim neku za licnu upotrebu
@van
Imao je 155 gume? Ako nije, nemo se vredjamo, fiesta je bila i najslabija i imala najuze gume tj 165
hhhh nije to nista u kakvim sam do sad krivinama bio i pozicijamavidovac piše:katonac svak cast za slike, nisi dzabe rizikovao onoj krivini, a i nisi dzabenosio onoliki ranac za taj aparat
ohobossko77 piše:Imas voznju na sledecem skupu
Pre 2 dana poslao bojanM-u i stalkeru da okace na fcs youtube chanel.. Ne znam gde je.. Ako ne okace sutra okacicu na moj pa kacim snimak..bossko77 piše:Daniele ...gde je moj snimak
kad klub pokriva produzeni vikend svakom iz uprave ko je dalji od 100 kmBojanM piše: Neki od nas su tek danas faktički stigli kući![]()
Sad tek videh, hvala.acadimke piše:Sta su bile nagrade. Cestitam Cedi i Sasi i ljudima na lepoj organizaciji
Pogrešnu osobu si citirao druže, ne ispunjavam te uslove.milan_gt piše:kad klub pokriva produzeni vikend svakom iz uprave ko je dalji od 100 km