Ada Huja 23.6.2013.
- DzoniPv
- Poruka: 1430
- Član foruma od: subota, 8. dec. 2012. u 01:50h
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Ada Huja 23.6.2013.
svaka cast za organizaciju, da mi neko tako daje kola a da ne zna ni ko sam ni sta sam ni dal imam dozvolu i da me ne tera da potpisujem kojekakve pravne stvari (da sam odgovoran za svu stetu nastalu na kolima) i da pri tom seda u kola ko kako hoce i vozi se onoliko krugova koliko hoce i da zaskripa gumama koliko hoce..stvarno nemam reci, veliko hvala!

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Najgori si bio od svih... 

- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
I veliko hvala bosku iz fkh sto je dosao
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
hvala bosku sto mi je omogucio da opet vidim svoje drazesne felne.. 

- lacky
- Poruka: 39
- Član foruma od: petak, 27. maj 2011. u 11:48h
VELIKI plus za Grand Motors za organizaciju dogadjaja kao i ljudima sa foruma koji su u tome ucestvovali.
.
Dobro druzenje,dobri automobili.
Totti odma napao promoterke
Jedino mi je krivo sto nisu doterali novog Mondisu i Kugu.
Darko je danas definitivno bio najbrze vozilo van staze
Evo par fotki od mene nisu neke ali posluzice.

Dobro druzenje,dobri automobili.
Totti odma napao promoterke

Jedino mi je krivo sto nisu doterali novog Mondisu i Kugu.
Darko je danas definitivno bio najbrze vozilo van staze

Evo par fotki od mene nisu neke ali posluzice.

- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Od fotki od mene jos nista za sad,ali ima lepih video zapisa.hvala narodu na finom druzenju,sledeci put ce biti bolje.Takodje na trudu i organizaciji po ovakvom vremenu.
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- mbole
- Poruka: 14982
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Zaista lepo druzenje.
Puno pohvala za Grand i ljude iz njega. Potpuno razumem njihovu brigu, koja je po mom utisku mnogo vise bila za ljude nego za sama vozila. Ipak su to ljudi koje ne poznajes a fakat da volimo da "mu ga malo damo".
No za prvi put, odlicno.
Sve pohvale starijem prosedom gospodinu iz Granda. Ne znam sta je tamo, ali jedan od retkih u nasoj prodaji automobila koji zaista zna sta je to sto prodaje.
Sto se tice kola, fiestica je zaista fina. Na ovako kratkoj stazi pokazala je najbolje sto ima. Nisam vozio fokusa od 180, ali onaj od 150 je bio mnogo manje zivahan od nje.
Par slikica:
Celavom je falio samo Tomy-gan, sesir, i malo "moonshine"-a na zadnjem sedistu

Mojim devojkama se B-max jako dopao ("za spavanje na zadnjem sedistu, skoro kao u mondeu", sto nije mala pohvala s tacke gledista moje cerke, koja zaspi trenutno kako udje pozadi
)

A kad malo bolje pogledas, koncepcija sa sirom otvorenim bokovima nije nista novo, evo je i na modelu A

Veliko hvala Juriju za par krugova sa devojkama, zaista im se puno dopalo.
Puno pohvala za Grand i ljude iz njega. Potpuno razumem njihovu brigu, koja je po mom utisku mnogo vise bila za ljude nego za sama vozila. Ipak su to ljudi koje ne poznajes a fakat da volimo da "mu ga malo damo".
No za prvi put, odlicno.
Sve pohvale starijem prosedom gospodinu iz Granda. Ne znam sta je tamo, ali jedan od retkih u nasoj prodaji automobila koji zaista zna sta je to sto prodaje.
Sto se tice kola, fiestica je zaista fina. Na ovako kratkoj stazi pokazala je najbolje sto ima. Nisam vozio fokusa od 180, ali onaj od 150 je bio mnogo manje zivahan od nje.
Par slikica:
Celavom je falio samo Tomy-gan, sesir, i malo "moonshine"-a na zadnjem sedistu

Mojim devojkama se B-max jako dopao ("za spavanje na zadnjem sedistu, skoro kao u mondeu", sto nije mala pohvala s tacke gledista moje cerke, koja zaspi trenutno kako udje pozadi

A kad malo bolje pogledas, koncepcija sa sirom otvorenim bokovima nije nista novo, evo je i na modelu A

Veliko hvala Juriju za par krugova sa devojkama, zaista im se puno dopalo.
Djak pesak 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Pazi ti Bole na ćerke, vidiš kako se ovaj na zadnjoj slici ustremio kao kobac, samo ti on fali za zeta...
Šalim se naravno, ne zameri

- bossko77
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h
Meni je danas bilo odlicno, malo nisam navikao na ovo asfalt okupljanje...falio mi je prirodni hlad, sto se moze videti trenutno na meni a verujem i na drugim clanovima..ne zna se ko je vise izgoreo
Pohvale za Gran Motors na angazovanju, mogli su da malo i obogate sadrzaj..al sta je tu je da ne budemo ne zahvalni..
zanimljiv mi je bio focus sto nema bravu, u prvi max sam pomislio da je neko stavio cep da ne moze kljuc da se gurne
..tek kad sam nasao daljinac video sam da kljuc i ne postooji....i video dugme start....ccccc
Nadam se na nisam bio mnogo ne primeren sa voznjom na parkingu....al morao sam malo da razbijem monotoniju...

Pohvale za Gran Motors na angazovanju, mogli su da malo i obogate sadrzaj..al sta je tu je da ne budemo ne zahvalni..
zanimljiv mi je bio focus sto nema bravu, u prvi max sam pomislio da je neko stavio cep da ne moze kljuc da se gurne

Nadam se na nisam bio mnogo ne primeren sa voznjom na parkingu....al morao sam malo da razbijem monotoniju...

- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Evo nekih slika od mene, bice i klipova kasnije...
Prvo link ka galeriji, mozda ce nekome biti lakse. http://postimg.cc/gallery/8h45r3x0/
Kasnije cu mozda i na google+ da okacim da bi mogli da motate, ovaj postimage nije previse praktican sto se galerije tice...
Usled nedostatka pravog Forda, morao sam da dodjem Ford Lancerom

Malo glancanje felni i guma pre dolaska mase

Polako se skupljamo...

Ovde smo se vec skoro svi skupili, nisam imao vremena da slikam u medjuvremenu jer sam lepio folije, usput izgoreo ko licna

Ne sme Mondeo da ima bube za slikanje

Poziranje i neke random fotke. Meni se mnogo svidela Fiesta, mada ni Mondeo 2.2 nije za bacanje.

Prvo link ka galeriji, mozda ce nekome biti lakse. http://postimg.cc/gallery/8h45r3x0/
Kasnije cu mozda i na google+ da okacim da bi mogli da motate, ovaj postimage nije previse praktican sto se galerije tice...
Usled nedostatka pravog Forda, morao sam da dodjem Ford Lancerom

Malo glancanje felni i guma pre dolaska mase

Polako se skupljamo...

Ovde smo se vec skoro svi skupili, nisam imao vremena da slikam u medjuvremenu jer sam lepio folije, usput izgoreo ko licna

Ne sme Mondeo da ima bube za slikanje

Poziranje i neke random fotke. Meni se mnogo svidela Fiesta, mada ni Mondeo 2.2 nije za bacanje.

Fiesta!!
- FilipB
- Poruka: 34
- Član foruma od: četvrtak, 31. jan. 2013. u 17:46h
Veliki pozdrav svima! Prvi put sam bio na nekom Fordovom okupljanju i oduševljen sam, najblaže rečeno.
Po meni sve je bilo super od trenutka kada sam stigao i kada me je Markeđani sačekao na ulazu i usmerio me gde da parkiram auto. Ovom prilikom mu se zahvaljujem. Vrlo pažljivo sa njegove strane.
Mogu reći da se nisam pokajao što sam pazario nedavno Focus-a
. Bilo je fenomenalno, ljudi su ektra kao i automobili. Veliko hvala ljudima iz Grand Motors-a na ustupljenim vozilima koja smo testirali!
Ako može samo neko da mi kaže koje su konjaže bili crveni Focus hečbek-benzinac i crni Focus hečbek-dizel? Super što smo mogli i svoje mašine da poteramo po stazi.
Evo i slika...

Zver od auta!
Skidam kapu...

Biće još fotki od mene kasnije...

Zver od auta!

Biće još fotki od mene kasnije...

"Ne traži nemoguće od svog automobila... Ukoliko nije Ford!" 

- mbole
- Poruka: 14982
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Za to je zaduzena mama, zvana Mica Ubica, naoruzana i opasnatotti piše:Pazi ti Bole na ćerke, vidiš kako se ovaj na zadnjoj slici ustremio kao kobac, samo ti on fali za zeta...![]()

Djak pesak 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9930
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Milane ja se ne bi zaebavo u ovom slučaju. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- bo.
- Poruka: 1043
- Član foruma od: petak, 10. dec. 2010. u 20:02h
Zahvaljujem se u ime nas troje (računam sina kojeg žena drži na toplom
), bilo je lijepo i bilo bi mi žao da nisam došao.
Mogu pisati samo riječi pohvale, i što se organizacije tiče i što sam vidio opet ekipu
Posebno hvala g. Zoranu iz Grand Motorsa na poklonima i što je imao vremena pričati sa mojom ženom dok sam se bavio sa važnijim stvarima, tipa koliko buba ima na šajbi i braniku i kako ih počistiti
Bilo mi je izuzetno drago što sam popričao s g. Zoranom, stvarno dobar sugovornik, a i saznao sam par novih informacija vezanih uz Ford
Veliko hvala kolegi tottiju što nas je dovezao do Ada Huje (mada mu ne opraštam vozilo s kojim nas je dovezao do tamo
) i veliko hvala Dragomiru što nas je otpratio nazad.
Hvala puno i ekipi FCS-a na poklonima i druženju
Neka se niko ne naljuti ako ga nisam spomenuo jer stvarno ste super ekipa
P.S. žena mi je dala odobrenje i za slijedeći susret, njoj se posebno svidjelo iako se bojala puta (trudna pa ti problemi..) Jedini njen uvjet je da i ona ide opet
Nadam se da se vidimo ubrzo!!

Mogu pisati samo riječi pohvale, i što se organizacije tiče i što sam vidio opet ekipu

Posebno hvala g. Zoranu iz Grand Motorsa na poklonima i što je imao vremena pričati sa mojom ženom dok sam se bavio sa važnijim stvarima, tipa koliko buba ima na šajbi i braniku i kako ih počistiti

Bilo mi je izuzetno drago što sam popričao s g. Zoranom, stvarno dobar sugovornik, a i saznao sam par novih informacija vezanih uz Ford

Veliko hvala kolegi tottiju što nas je dovezao do Ada Huje (mada mu ne opraštam vozilo s kojim nas je dovezao do tamo

Hvala puno i ekipi FCS-a na poklonima i druženju

Neka se niko ne naljuti ako ga nisam spomenuo jer stvarno ste super ekipa

P.S. žena mi je dala odobrenje i za slijedeći susret, njoj se posebno svidjelo iako se bojala puta (trudna pa ti problemi..) Jedini njen uvjet je da i ona ide opet

Nadam se da se vidimo ubrzo!!

- dule0911
-
Ajd i ovde, hvala i tebi Bosko sto si dosao, svaka cast
Da ste dosli malo ranije mozda biste i probali neke od novijih fordova, mada ako cemo iskreno ionako imate boljeg forda od svih koji su bili dostupni za probu tako da niste previse propustili. Vidimo se opet nadam se sto pre

Da ste dosli malo ranije mozda biste i probali neke od novijih fordova, mada ako cemo iskreno ionako imate boljeg forda od svih koji su bili dostupni za probu tako da niste previse propustili. Vidimo se opet nadam se sto pre

Fiesta!!
- bo.
- Poruka: 1043
- Član foruma od: petak, 10. dec. 2010. u 20:02h
Eh, trebao si to ženi objasniti, eno nje spava u majici s Kugom
Dobro da nije bilo Kuge za probati, inače bi me ubila što smo okasnili, bilo bi
Nadam se da će biti kao što smo pričali, potaknut ću to malo bolje ovih dana da i to odradimo

Dobro da nije bilo Kuge za probati, inače bi me ubila što smo okasnili, bilo bi

Nadam se da će biti kao što smo pričali, potaknut ću to malo bolje ovih dana da i to odradimo

- dule0911
-
Evo i nekoliko klipova od mene, izvinjavam se za uzasne kamermanske sposobnosti
Kao sto sam rekao, evo i linka ka galeriji na Google+, preglednije je.
https://plus.google.com/photos/11821847 ... 2771525281
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako neki video zeza u pocetku javite da odradim re-upload posto mene ponekad zezaju ponekad ne... Za zadnja dva klipa ne mogu da cekam da se zavrsi stabilizacija, ako trese da znate zasto.
Laku noc

Kao sto sam rekao, evo i linka ka galeriji na Google+, preglednije je.
https://plus.google.com/photos/11821847 ... 2771525281
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako neki video zeza u pocetku javite da odradim re-upload posto mene ponekad zezaju ponekad ne... Za zadnja dva klipa ne mogu da cekam da se zavrsi stabilizacija, ako trese da znate zasto.
Laku noc
Fiesta!!
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Ljudi, sta da vam kazem... jos jedan - za mene sto se tice okupljanja... krivo mi je i dalje sto nisam mogao da dodjem a trudio sam se da bar nekako osposobim auto...
ostaje mi samo da gledam slike i klipove
p.s. sta je sa SP fokusom... cudan zvuk i rad u leru
ostaje mi samo da gledam slike i klipove

p.s. sta je sa SP fokusom... cudan zvuk i rad u leru

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Radi na 3 cilindra, problem sa strujom.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Svaka čast tebi Boško kada si došao i prevalio toliki put! 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
I da se zahvalim milanu na odlicne priveske i futrole, i veliko hvala za dostavu na skup 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Uf, još mi se nije sve složilo u glavi, teško je sumirati utiske.
Lep dan, standardno dobro društvo, nešto novih lica, nova lokacija i novi sponzori. Iako je već toliko puta rečeno: hvala Grand Motorsu što je omogućio da isprobamo aktuelna vozila u bezbednom okruženju. Voleo bih da je bila tu i Kuga, a i nešto od komercijalnog programa, ali i ovo je bilo odlično. Najbolji utisak u vožnji na mene su ostavili Fiesta 1.0 Ecoboost (koliko sam "intervjuisao" poznanike, apsolutni šampion ugođaja u vožnji od ponuđenih automobila) i Focus 115KS dizel (dopala mi se odzivnost kao kod benzinca i brdo obrtnog momenta koje je dostupno iz niskih obrtaja). Focus je u trećoj generaciji postao veoma ozbiljan auto, ali Fiesta je luče...
Ruku na srce, nije sve bilo savršeno - bilo je par stvari koje su malo umanjile inače odličan utisak o ovom skupu, neke stvari koje su mogle da budu na drugačiji način organizovane (na primer, ne znam ko je zaboravio da uplati za mestimično oblačno vreme, ali poslaću mu račun za jekoderm) - ali imajući u vidu da je ovo bio prvi skup sa ovakvim konceptom, cenim da ćemo svi biti utoliko iskusniji i spremniji za neki idući put.
Za prvu ruku, skroman foto doprinos sa moje strane: cela statična postavka na jednoj 360° panorami. Nije ispala baš najbolje, nisam imao vremena da obrađujem slike, pokušaću kasnije da napravim kvalitetniju varijantu.

Lep dan, standardno dobro društvo, nešto novih lica, nova lokacija i novi sponzori. Iako je već toliko puta rečeno: hvala Grand Motorsu što je omogućio da isprobamo aktuelna vozila u bezbednom okruženju. Voleo bih da je bila tu i Kuga, a i nešto od komercijalnog programa, ali i ovo je bilo odlično. Najbolji utisak u vožnji na mene su ostavili Fiesta 1.0 Ecoboost (koliko sam "intervjuisao" poznanike, apsolutni šampion ugođaja u vožnji od ponuđenih automobila) i Focus 115KS dizel (dopala mi se odzivnost kao kod benzinca i brdo obrtnog momenta koje je dostupno iz niskih obrtaja). Focus je u trećoj generaciji postao veoma ozbiljan auto, ali Fiesta je luče...

Ruku na srce, nije sve bilo savršeno - bilo je par stvari koje su malo umanjile inače odličan utisak o ovom skupu, neke stvari koje su mogle da budu na drugačiji način organizovane (na primer, ne znam ko je zaboravio da uplati za mestimično oblačno vreme, ali poslaću mu račun za jekoderm) - ali imajući u vidu da je ovo bio prvi skup sa ovakvim konceptom, cenim da ćemo svi biti utoliko iskusniji i spremniji za neki idući put.
Za prvu ruku, skroman foto doprinos sa moje strane: cela statična postavka na jednoj 360° panorami. Nije ispala baš najbolje, nisam imao vremena da obrađujem slike, pokušaću kasnije da napravim kvalitetniju varijantu.

Ako se ne varam, crveni heč benzinac je 180KS a crni dizel heč 115KS.FilipB piše:Ako može samo neko da mi kaže koje su konjaže bili crveni Focus hečbek-benzinac i crni Focus hečbek-dizel?

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h