Klub 150 +

Zatim na red dolazi auto koji me je podpuno ostavio bez daha:

Zeleni bezkrovnjak

Još par slika:

Dve posebne za Duleta:

I na kraju maskota okupljanja:

Hranu nisam slikao iz očiglednih razloga - dok sam se mašio aparata više je nije bilo

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
A ja juce stojim na semaforu kod Vuka (prijatno vece,krenuo u grad na pice) i zagledao se nesto kad ono op staje pored mene spusteni fokus. Ja gledam vidim poznati mi auto, gledam unutra ono 4 cupi,a za volanom ni manje ni vise nego Dule.dule0911 piše:Nisu, bar ne bi trebalo jer auto nije vozen na rezervi nego od kako je sipano lose gorivo, tj malo posle toga, radi uzasno. Meni se bar 10 puta ugasio do BGa.