Zeleo bih takodje svim clanovima da se zahvalim koji su dosli i uvelicali ovo druzenje svojim prisustvom.
A sad slike i utisci

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ne znam sta ste imali tamo na Huji, ali B Max u Titanijum (S?, sa crvenim koncem) varijanti je wow!!! Stajao je jedno vreme u Grandu na NBG. Jedino sto kosta skoro EUR20K. Kad bi bilo kinte, ne bih cekao.darko darko piše:VEliki + za grand, tako za organizatore, ispunila mi se zelja da probam b max automatic. B max me je odusevio u svakom pogledu, ...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
I meni je lice crveno kao babunovo dupePančevac piše:Samo kad je Losos živu glavu izvukao!![]()
Ja sam ,od sunca nabacio boju,što bi tu u ravnici rekli "boja kao sa kopanja"(kukuruza).
Da me malo mine želja...Iosis piše:Stvarno Totti? Ja mislio nije ti se ni malo dopalo, pa si svakim autom obišao bar po 15 krugova.
a sto kao?totti piše: I meni je lice crveno kao babunovo dupe