i naravno Ford

evo i video klipova (isti dan 08.05.2010)
[youtube]I8KtJH0-B7o[/youtube]
[youtube]m7pfypmkELA[/youtube]
[youtube]ML2bkq3yM7U[/youtube]
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Jezerce u naselju Bubanj,dok sam bio u srednjoj skoli tu smo se skupljali svaku noc,a i nedeljom uvek ima dosta ljudi,tako da ne vidim razlog zasto i mi ne bi mogli da se skupimo. Mozda je jos bolja lokacija kod drugog,pravog jezera u Sumaricama,ali otom potom..
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ja sam za...ako se pravi to okupljanje u KG...dolazim 100%kubura16v piše: Jezerce u naselju Bubanj,dok sam bio u srednjoj skoli tu smo se skupljali svaku noc,a i nedeljom uvek ima dosta ljudi,tako da ne vidim razlog zasto i mi ne bi mogli da se skupimo. Mozda je jos bolja lokacija kod drugog,pravog jezera u Sumaricama,ali otom potom..
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Brate mili,da li je onaj narod poludeo zbog drifta ili sta vec,ja sam se trkao ceo dan sa budalama! I uvece umal' da izginem ko Mancester. I sa mojim lubenicarem ista prica,ne znam sta mu se desilo taj dan,pobesneo i on zbog budala war rallyace1 piše:one lokalce sve opeglasmo po kragujevcu sa tjunig stujling vozilima.
Van piše: ...за све те буђаве фордове