Tipa Hemi-jev Focus , Ace-ov Focus i moj Nissan nisu uslikani (moj auto nije ni bitan u celoj prici)...

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Jeste. Vlasnik crvenog lubeničara je Ace. Još uvek. gears Ali neće još dugo ako nastavi bahato thumbdown da se ponaša prema njemu. war Biće mu oduzet!!!!DrazenNS piše:Svidja mi se kako si slikao. Ugao i nacin slikanja. Svaka cast. I ciste su slike.) Sve pohvale. Vlasnik crvenog fokusa karavan je Ace jel tako?
''Budalaštine'' bi sa vama mogao da trpim šest dana i opet ne bi bilo dosta.Markedjani piše: Hteo bih da se zahvalim na gostoprimstvu "novosadista"... pogotovo gosn Čede86 i Iosis-a koji su ostali sa nama do kraja i istrpeli ozbiljne budalaštine![]()
![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Uh ispade moj plavko crna ovca na ovim slikama
Markedjani piše:Samo da javim da je delegacija sad stigla i da smo živi... nisu nas pojeli vuci
Hteo bih da se zahvalim na gostoprimstvu "novosadista"... pogotovo gosn Čede86 i Iosis-a koji su ostali sa nama do kraja i istrpeli ozbiljne budalaštine![]()
![]()
Sve u svemu za jedno mini okupljanje sasvim je lepo ispalo thumbup
More kako je krenulo biće ovaj Ace mladji od meneBoris88 piše: p.s. zatvorismo kafanunego ne ubacismo se na 18-i rodjendan
Van piše: ...за све те буђаве фордове