Shift Light
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Shift Light
U Beogradu u podavnici gang Land sam nasao shift light (dakle samo svetlo,bez obrtomera). Prodavac nije umeo da objasni kako se shift light steluje i gde se kaci.Zamolicu vas za savet kako se povezuje, i kako se namesta da na odredjenom broju obrtaja pocne da svetli.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Shift Light
NIsam imao dodira,ali verujem da je jednostavno..
- Turbo Force
- Rostilj majstor
- Poruka: 386
- Član foruma od: sreda, 15. okt. 2008. u 16:14h
Verovatno ima tri kabla ( + , - , i jedan kabal ide na bobinu da bi merio obrtaje) a na samom uredjaju mora da ima neki potenciometar kojim se steluje paljenje lampe, osim ako nije tipski za neki auto pa se samo vezu zice.
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Ne verujem da nema stelovanje jer shift light i sluzi da bi odredio max.broj obrtaja na kom hoces da presaltas,tako da 100% postoji potenciometar na kom mozes odredjivati broj obrtaja za signalizaciju
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kaže prodavac
"dobija on signal za blokadu preko kabla"
kakav reko signal za blokadu kad se povezuje na bobinu
"da, u tom signalu se sadrži podatak na koliko je najbolje za šaltanje pa se tu upali lampica"
kakav bre podatak kada kroz tu žicu ide samo pozitivni pravougaoni napon neke učestanosti, manje ili veće
"e to već ne znam, pitajte električara"
danas se svako u sve razume
"dobija on signal za blokadu preko kabla"
kakav reko signal za blokadu kad se povezuje na bobinu
"da, u tom signalu se sadrži podatak na koliko je najbolje za šaltanje pa se tu upali lampica"
kakav bre podatak kada kroz tu žicu ide samo pozitivni pravougaoni napon neke učestanosti, manje ili veće
"e to već ne znam, pitajte električara"

danas se svako u sve razume
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
pa to ti je standard... pocnes da se raspitujes - on pametuje pod pretpostavkom da ti ne znas nista... iznenadis ga sa pitanjima i stavis mu do znanja da znas dosta - on pocne da prica da nista ne zna ... Srbija brale
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Pa valjda ima uputstvo kako se povezuje i koristi ? Ako nema zašto si ga i kupio
-
- Ljubitelj životinja
Ne vidim uputstvo u pakovanju, izgleda jeftino pakovanje.a nisma ga jos uzeo,ali trebao bi uskoro
-
- Ljubitelj životinja
Bejah danas do radnje i serviser mi rece da taj njihov shitflight koji podaju fakticki sluzi samo za one koji ga vec imaju na obrtomeru da se izvede da bi se bolje videlo.
Da li opet lupaju gluposti,i ako nelupaju, kako ja da dodjem do mog shit light-a?
Da li opet lupaju gluposti,i ako nelupaju, kako ja da dodjem do mog shit light-a?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Jel si ga pitao kako se zove, možda ni to ne zna 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Ljubitelj životinja
to mi nesto nije ni bitno nego samo da neko kaze da li bez budzenja,pravljenja i muke ja mogu da dobijem shit light
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
bez muke nema nauke 

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.