izviniTaunus 17m piše:Osim sto si ponosni vlasnik ovog lepotana , moze li i neki opis , oprema , kilometraza , utisci u voznji , slike enterijera ili nesto slicno ?
Lep ti je taj macan,dejanmar piše:Od pre nekoliko dana sam vlasnik ovog lepotana.
Ima masa Focusa 2002 godiste da su ovakvi. Tada je redjena restilizacija, pa je ovaj jedan od poslednjih modela pre restilizovanja. A mozda je godina proizvodnje 2001, a prva registracija u pocetku 2002.fancy piše:Lep ti je taj macan,dejanmar piše:Od pre nekoliko dana sam vlasnik ovog lepotana.samo mi je sumnjivo to oko 2002. godišta, jer su tada Focusi već godinu dana izgledali drugačije, tj. restilizovano:
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Fejslift je rađen od polovine oktobra 2001. tako da je verovatno ovo drugo.dax92 piše:Ima masa Focusa 2002 godiste da su ovakvi. Tada je redjena restilizacija, pa je ovaj jedan od poslednjih modela pre restilizovanja. A mozda je godina proizvodnje 2001, a prva registracija u pocetku 2002.
Moras da ugasis kola da bi otvorio haubu. A ako imas neki problem (kao ja na Tranzitu),pa posle nece da upali,moz` se obesis samo.Nesa piše:Prelep karavanA po cemu je mana otvaranje haube kljucem? Izuzetno prakticno,sportski i sik i ne moze da pukne sajla,meni sa sajlom deluje kao pre drugog svetskog rata... Podrzavam originalnost