Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Moj Focus

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
winstonwolf
Poruka: 104
Član foruma od: četvrtak, 19. jul 2012. u 15:27h

Moj Focus

Poruka od winstonwolf » ponedeljak, 6. avg. 2012. u 16:46h

Evo da predstavim i ja svoj automobil.... U pitanju je Focus tdci 3v, 2002. godište.

Tablice su uvozne. Inače, presao je 200k, ja sam okrenuo brojač na povratku u BL. Da li su u Holandiji prije mene čačkali kilometražu, ne znam.

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Ljuta mašina - Focus 1,8 Tdci, 85kw 2002.

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Re: Moj Focus

Poruka od sasa_f1 » ponedeljak, 6. avg. 2012. u 20:02h

Lep je. Samo ne ide kuka na 3vr nikako. mrgreen Plejer fabrika i bice taman. thumbsuph

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » utorak, 7. avg. 2012. u 00:37h

Jel ti naslon za ruku fabricki ili je ubacen naknadno?

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » utorak, 7. avg. 2012. u 09:59h

fabricki naslon je isao samo u ghia opremi i spojen je sa vozacevim sedistom i mozes samo ruku da odmoris tj nema mesto za odlaganje stvari
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » utorak, 7. avg. 2012. u 11:43h

Mislim da na amerima postoji fabricki naslon koji nije na sedistu nego klasican sa kutijom ali nisam 100% siguran,ovaj njegov mi skroz kulturno deluje.

winstonwolf
Poruka: 104
Član foruma od: četvrtak, 19. jul 2012. u 15:27h

Poruka od winstonwolf » utorak, 7. avg. 2012. u 16:56h

Ne znam da li je fabrički ugrađen naslon. Ako vam nešto znači, nosači naslona stoje na podu i ima kutija za odlaganje.
sasa_f1 piše:Lep je. Samo ne ide kuka na 3vr nikako. mrgreen Plejer fabrika i bice taman. thumbsuph
Znam da mu kuka ne stoji, ali je neću skidati iz praktičnih razloga. Koliko košta otprilike da se ugradi fabrički cd plejer?Ovaj sad koji imam je neki Sony i kvalitetom zvuka sam i više nego zadovoljan.

Inače, na početku potrage za autom, Focus nije bio uopšte u konkurenciji. Prvenstveno sam htio nekog japanca, Corollu, Almeru ili 323f. Otprilike godišta kao Focus. Čak sam i razmatrao nešto iz VW tabora, Golf ili Polo, ali su jednostavno precijenjeni. Opel Astra takođe. Pežo 306 je bio takođe uzet u razmatranje ali sam odustao zbog slabe ponude. Na kraju sam slučajno otišao pogledati jednog Focusa i kad sam sjeo unutra, odmah mi se dopao. Inače ih ima dosta u Holandiji, čak smijem reći da sam ih češće viđao nego Golfa IV.
Za sad sam zadovoljan, auto ide jako dobro, snage ima i više nego dovoljno, meni lično 115 konja ne treba, ali kod preticanja nema zime. Auto fantastično leži na cesti, malo je tvrđi ali su zato sjedišta jako dobra, baš su udobna. Vozio sam oko 20ak sati nazad za BiH i leđa me uopšte nisu nimalo mučila kad sam stigao kući. Potrošnja je za sad ok, nisam nešto pretjerano vodio evidenciju, mislim da je po gradu oko 7-7,5 litara, a na otvorenom oko 4,5. Nisam prije vozio Focusa, ali je ovo jedan od rijetkih auta gdje mi nije trebalo nikakvo prilagođavanje, kao da ga cijeli život vozim, stvarno se lako vozi. Za sad toliko...
Ljuta mašina - Focus 1,8 Tdci, 85kw 2002.

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » utorak, 7. avg. 2012. u 17:40h

Ako imaš USB na tom Sony-ju nemoj da se vraćaš na fabriku... a i ako nemaš USB, nabavi Sony sa USB-om :D
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“