Mnogo volim automobile, najvise od svega

Ja sam polozio u maju prosle godine, tako da mi sad za koji dan istice probna vozacka dozvola

Inace Fiesta je 94 god, nemojte da me osudjujete ali nemam mnogo toga lepog da kazem o njoj..
Fiesta je 1.1 50 ks (mada u saobracajnoj pise 1294cm3 i 44kw al ko ce ga znati )
Otac ju je kupio pre 6,5 godina i od tad je kod nas..S' obzirom da sam tad imao 12 godina nisam znao nesto vise o njoj ali posle juga 45 bila mi je kao maybach

Fiesta je mali auto, ali bas mali. Ja od 185 kad sednem pomerim sediste skroz do kraja, i opet jedva sedim, ali onda iza mene moze da sedne jedino neko dete koje ne moze nogama da dohvati da ih spusti dole

Druga po meni velika mana je motor. Ja jeste da imam 18 godina ali normalno vozim, ne mangupiram se, i ne trazim raketu ali bih voleo da imam neki auto normalne snage, da mogu da preteknem ko covek kad treba, jer sa fiestom ja smem da krenem u preticanje samo na ravnom kad nema nigde nikog

Fiesta je mali auto, i stvarno mi nije jasno sto se toliko ljulja u krivinama, stvarno dosta lose drzi krivine i vrlo lako moze da sklizne prednjim delom..
Dosta je bucna, nemam obrtomer ali po specifikacijama koje sam procitao na netu, pri nekih 3000 obrtaja u min motor se bas dere, tako da ga ne teram cesto u visoke obrtaje..
To su potvrdili i clanovi redakcije Vrelih guma u ovom testu:
http://www.vrelegume.rs/strana.php?rubr ... &tip_id=28 u prvoj recenici..
Inace odlucili smo da prodamo fiestu, jer nam ipak treba auto malo veci, tj prostraniji i da ima petora vrata.. i ja sam zbog toga veoma srecan

Pa sam morao da je prestavim pre nego sto ode ( ja se nadam sto pre

Nadam se da cemo kupiti bas ovu fiestu iz testa, od 2002 god pa nadalje.. Ta fiesta me je odusevila, skoro sam se vozio u njoj, udobna, lepo ide, auto manji od 4 metra a unutra ima vise prostora od mnogooo vecih automobila :O Otac nece da kupimo mondea jer kaze da mu toliki auto ne treba, ali ja cu ga imati kad tad, pa makar i za 10 godina

Evo nekih slika da ne bude da samo smaram na prazno

Izvinite zbog slika, uglavnom su sve slikane mobilnim jer mi je digitalac prazan, tj baterije :S

i dve iz snezne akcije

Pozdrav