Nista od njega,neradi na benzinu,na plinu trokira i gubi snagu,slabo vuce ima da se radi limarijski...kad uporedim njega i fiestu,ona vredi 1500e
Nikad fiesta nije omirisala plin,od kad je proizvedena,samo benzin...na danasnju cenu goriva 100km me kosta oko 800din sto je jeftinije od bilo kog jugica benzin sa istom kubikazom...
Ulagao bi malo u enterijer,malo maska losa,to sam na forumu procito da pase od fieste mk3 ili mk4,zanima me za sedista koja mogu da ubacim od nekog novijeg modela stim da i zadnja imaju naslone za glavu jer kazu da je sad i to obavezno i mislim da bi 5-stepeni menjac bio bolji jel vozim i van grada?...
Negde sam procitao da moze da se ugradi servo upravljac i ABS,mada ja u to bas i ne verujem...
Voleo bi da saznam gde u Bg ima neki otpad,gde se mogu naci polovni delovi,u ovom slucaju soferka konkretno...
Dosta toga me zanima,jer ne nameravam da prodam fiestu sve dok se ne raspadne,estetski je 3 a mehanicki 10 na skali od 1 do 10...
Extra je kada me vide u gradu,verovatno pomisle jos jedan lom na ulicama,a ja od semafora do semafora ko od sale do 100-ke isteram,gas u patos dima ni gram...a vozio komsijinog opela,do pola gas i dimi kao termo elektrana

...
Seticu se ja jos necega...
xexe...
Kakva su vam iskustva sa dizelima i sa jacim masinama od 2000 pa do 3000kubika,ja sam probavao skorpiona 2.9 ali sam cuo razne price da su delovi nedaj Boze skupi...
lpak sam ja majstor i desavalo mi se da umesto para uzmem auto da bi naplatio...
Zbog raznih prica bezao od forda a fiesta me je razuverila...