Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Eskort 5 Kabrio

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
Goran015
Poruka: 6
Član foruma od: sreda, 5. sep. 2012. u 12:21h

Ford Eskort 5 Kabrio

Poruka od Goran015 » sreda, 5. sep. 2012. u 12:35h

Da vam predstavim i moj auto :)

Slika

Slika

Slika

Kupio sam Forda Eskort-a Kabrio, ali kao sto na svakom kabrioletu jedina mana je krov, morao bih da ga menjam posto ide zima, pa se pitam gde bih mogao da ga uradim ili da nadjem neki dobar polovan krov za njega takodje mi treba i vozacko staklo jer je polupano...Vozim ga nekih mesec ipo dana i zadovoljan sam sa njim... :) Hvala Unapred.

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Ford Eskort 5 Kabrio

Poruka od BojanM » sreda, 5. sep. 2012. u 12:57h

Deficitarni delovi su i stakla i krov, mada za stakla možda može da se nađe na uobičajenim mestima (Glas servis, Novus i sl.) a krov... nisi rekao šta mu je tačno problem. Iscepan, kederi ne drže ili nešto treće?

Par puta je već pisano na neke slične teme po forumu, tako da ne bi bilo loše i da prelistaš po pretrazi (gore-desno na svakoj stranici).
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » sreda, 5. sep. 2012. u 13:02h

Za staklo vidi ovde http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... &start=225 znam da je reasturio jednog, a sada da li je proda ili mu je ostalo staklo ne znam.
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Goran015

Poruka od Goran015 » sreda, 5. sep. 2012. u 23:21h

Pa pogledao sam na linku i nema nista sto bi mi odgovaralo da li postoji jos neko neki otpad ili nesto slicno posto ovo vreme sad sam dosao sa posla i krov mi pushta vodu pocepan je a i kederi ne valjaju nesto nije baro morao bi ceo da se pretrese sutra necu stici jer radim 2 posla, a inace treba da odem kod nekog lika koji to radi inace on je jako skup pa gledam samo odprilike koliko ce me para izaci to sve...Sto se tice mehanickih ulaganja sve je odlicno ne moram nista da menjam samo krov i staklo.. :)

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » sreda, 5. sep. 2012. u 23:28h

Kontaktiraj lepo kolegu Reppa na PP... možda ima i nekih stvari koje nije pobrojao u oglasu.

Vidi malo i oko problematike materijala za krov, npr. u ovoj temi: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =58&t=9801

Treba se raspitati okolo, vrteti telefone, gledati ranije radove... gomili tapetara nije prepreka da urade krov za kabriolet, ali da to urade kvalitetno - ti su retki.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Krsma-XR3i
Poruka: 125
Član foruma od: sreda, 8. avg. 2012. u 14:05h

Poruka od Krsma-XR3i » četvrtak, 6. sep. 2012. u 23:19h

zeza me net pa ne mogu da procitam ostale postove pusti mi na pp sta ti treba za cabria imam staklo pred L

Goran015

Poruka od Goran015 » petak, 7. sep. 2012. u 19:43h

Dodate slike u prvu poruku. :)

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » petak, 7. sep. 2012. u 20:00h

Lepo izgleda crni, mada se vidi da je znao i za bolje dane... ali polako, ako budeš imao strpljenja sve se to može srediti.

Napisao si: "krov mi pushta vodu pocepan je"... Po onome što sam do sada iskusio sa mojim autom, osim ako nemaš bukvalno rasekotinu preko velikog dela krova, sve drugo bi trebalo da oluci koji su svuda u krug odvedu sa strane, a ne u kabinu - tako da je moguće da imaš sasvim drugi problem koji se manifestuje pojavom vode u kabini. Pokaži nam neku sliku oštećenja.
pozdrav, Bojan

Slika

Cika Dule
Poruka: 443
Član foruma od: sreda, 5. maj 2010. u 12:52h

Poruka od Cika Dule » petak, 7. sep. 2012. u 21:01h

Ala nisu ovi kabriji kao pecurke.... :vid budale: mala sala i definitivno jos jedan primerak potencijalno bomboncic autica. Kad gledam slike kabria zalim sto ga nisam imao za svojih 20 ljeta..... ko razume shvatice mrgreen
Na plin se kuva, na naftu se greje a na benzin se vozi!

Goran015

Poruka od Goran015 » subota, 8. sep. 2012. u 13:36h

Eto to kao vredi 500e .... Videcu sutra da ubacim slike ostecenja krova...Nadam se da cu dobiti neke dobre savete za saniranje ako moze da se sanira a ako ne onda cu morati neki drugi krov da uzmem...

Krsma-XR3i
Poruka: 125
Član foruma od: sreda, 8. avg. 2012. u 14:05h

Poruka od Krsma-XR3i » petak, 14. sep. 2012. u 18:57h

Jel stiglo staklo i jel namontirano :)

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“